Norvegia — Romania
Incheiat

Norvegia — Romania: ponturi CM de handbal

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Norvegia - Romania, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Marti, de la ora 21:30, pe “Pabellon Ciutat de Castello”, avem meciul Norvegia - Romania, din grupa C de la CM de handbal feminin.

Norvegia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegia este cea mai buna nationala din lume, cu trei titluri Mondiale, dar care la ultima competitie globala a iesit pe locul 4. Nordicele vin dupa medalii de bronz la Olimpiada de la Tokyo, unde au pierdut cu Rusia in semifinale. Deloc surprinzatoare rezultatele din primele doua meciuri, cand Norvegia a obtinut doua victorii facile fara sa se chinuie: 46-18 cu Kazahstan si 41-9 cu Iran. Mork are doar patru goluri pana acum, dar probabil o vom vedea mai activa in meciurile care urmeaza.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania s-a calificat si ea deja in urmatoarea faza a competitiei, aspect cumva logic daca tinem cont de adversarele pe care le-a intalnit pana acum. Chit ca trupa pregatita de Adi Vasile e tanara si nu beneficiaza de aportul lui Neagu, victoriile cu Iran si Kazahstan erau obligatorii. A fost 39-11 cu Iranul si 38-17 contra Kazahstanului. Cu ceva emotii pe debut de partida in cel de-al doilea meci, cand ne-am desprins abia de la 11-8.

Norvegia - Romania: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Bineinteles ca meciurile de pana acum nu sunt foarte relevante. Dar am vazut cum “tricolorele” au ratat fata in fata cu portarul sau au facut greseli pe constructie. Sigur, cauzate si de lipsa de concentrare, insa cred ca era important sa nu le facem deloc. Am vazut Romania jucand excelent faza de contraatac pe extreme, dar lipsa de eficienta de pe pivot sau centru nu reprezinta o veste buna. Norvegia nu va face multe erori la constructie si nu te va lasa sa duci mingea rapid din repunere. Ma indoiesc ca avem multe solutii in ofensiva, iar asta va duce la o infrangere.

Pont
Norvegia - 7,5 HA
Cf
Cote
1.57
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Norvegia - 7,5 HA
100%
2 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 2

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token