Norvegia — Muntenegru: ponturi preliminarii Cupa Mondiala

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.65 pentru aceasta partida din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale.

Norvegia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Fara Haaland in teren, Norvegia a reusit sa obtina un punct important in Turcia. Scandinavii au primit gol dupa doar 6 minute, de la Akturkoglu. Thorstvedt a restabilit egalitatea in minutul 41, din pasa lui Hanche Olsen. 

Pe final in teren au fost introdusi Daehli, Berisha, Aursnes sau Ryerson, insa norvegienii nu au mai putut marca. Este un rezultat pozitiv, care ii mentine pe nordici in cartile calificarii.

Dupa 7 etape, gazdele se afla pe locul 2 in grupa, la doua puncte in spatele liderului Olanda. Cu o victorie astazi, Norvegia spera in continuare la o calificare directa.

Muntenegru: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Muntenegru mai poate spera la calificare doar in cazul unei victorii astazi. Cu o infrangere oaspetii isi iau adio de la locul de baraj, iar remiza nu ajuta prea mult. 

Nationala a reusit sa stranga 11 puncte pana acum, unul mai putin decat Turcia si 3 mai putine decat Norvegia. Etapa trecuta, muntenegrenii au indeplinit o formalitate in deplasarea din Gibraltar.

Marusic a deschis scorul dupa 7 minute, iar Beqiraj a inchis tabela cu golurile marcate in minutele 44 si 68.

Norvegia vs Muntenegru: Cote la pariuri şi pronostic

Norvegia este constienta de importanta acestei partide. Odegaard & co. pot elimina din cursa o contra-candidata, pentru a continua lupta pe final cu Turcia si Olanda.

Fanii pot juca si ei un rol important in acest duel, asadar merg pe o victorie a nordicilor – care sunt mult mai robusti.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 23
Calcul:
-289 RON
ROI:
-5.4 %
Pariuri:
798 / 9 / 566
Calcul:
-6 742 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 54
31 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1384
798 / 9 / 566
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Norvegia castiga
Comentarii