Northampton — Mansfield: predictii fotbal League One

Northampton pe terenul propriu este o echipa de care cu greu treci si ma astept sa vad lucrul acesta si miercuri.

Miercuri seara, de la ora 21:45, Northampton si Mansfield se vor duela in cadrul celei de-a manse a semifinalei a play-off-ului League Two.

Northampton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In primul meci a avut de tras cu Northampton, in urma unei confruntari care s-a disputat pe terenul adversarului si drept urmare acum este nevoita sa revina de la 1-2. Are potential, dovada ca joaca acasa, acolo unde in ultimele patru jocuri s-a tinut bine, trecandu-si in cont doua rezultate de egaltiate, cat si doua victorii, ambele la cel putin doua goluri diferenta. Tot la doua goluri s-a impus si in turul campionat, in meciul direct, 2-0 fiind atunci scorul, care acum ar ajuta Northampton sa mearga in finala.

Manfield: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Merge foarte bine si dupa ce in sezonul regular s-a clasat pe locul 7, ultimul care i-a asigurat calificarea in play-off, acum pleaca cu avantaj de un gol. E drept, calificarea in finala play-off-ului a venit dupa ce a incheiat 2-2 cu liderul Forest Green, rezultat care a ajutat-o sa mearaga in faele superioare. Pe de alta parte, acasa s-a comportat bine, insa sa nu uitam ce s-a intamplat in sezonul regular si anume, ca la Northampton mereu a avut probleme.

Northampton – Mansfield: cote la pariuri si ponturi pariuri

Cred ca acesta este un duel unde echipa gazda trebuie sa fie atenta si daca joaca precum a facut-o in meciurile obisnuite de pe terenul propriu nu trebuie sa piarda meciul. Poate calfiicarea se va juca la penalty-uri, insa cred ca poate incheia neinvinsa la finalul celor 90 de minute si o zic pentru ca intalneste o echipa Mansfield care in deplasare lasat de dorit si care s-a calificat norocos in play-off, datorita “micilor intelegeri” din finalul sezonului. Northampton a fost totusi locul 4.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 14
Calcul:
+96 RON
ROI:
2.6 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
23 / 0 / 14
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
DNB Northampton (in caz de egalitate cota 1)

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde