Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Nordsjælland - Mors | Ponturi Pariuri Handbal Danemarca

0

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Nordsjælland vs Mors, la o cota de 3.00.

Nordsjælland - Mors | Ponturi Pariuri Handbal Danemarca

Luni seara, de la ora 20:30, Nordsjælland primeste vizita celor de la Mors, intr-un meci contand pentru etapa a 14-a din Herre Handbold Ligaen. Partida va avea loc in "Helsingor Hallen" si se anunta un duel extrem de interesant. In sezonul precedent cele doua echipe s-au intalnit de doua ori si fiecare s-a impus pe teren propriu. 


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci

Nordsjælland: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ian Marko Fog se afla pe banca tehnica din 2013, dar pana acum n-a obtinut rezultate notabile. In sezonul precedent a terminat pe locul 7 in sezonul regulat si a prins un loc in Turul Castigatorilor, unde, in grupa 2 a terminat doar pe ultimul loc, cu un singur punct obtinut in cele sase etape. Lotul echipei a suferit modificari majore pentru actualul sezon, iar in acest moment, lucrurile nu stau deloc bine. Dupa 13 etape, se afla pe penultimul loc, cu doar sase puncte. Se afla intr-o forma extrem de slaba. In utlimele cinci etape a obtinut doar un singur punct. Cele doua victorii in acest sezon, l-a obtinut pe teren propriu, intr-o maniera categorica. Etapa precedenta a jucat tot pe teren propriu, contra ocupanta locului secund, Bjerringbro/Silkeborg. La pauza scorul a fost egal, 16-16, dar in repriza secunda a pierdut la 10 goluri. Incet-incet ar trebui sa adune puncte, altfel va avea probleme mari.  


Precedentele 3 partide disputate pe teren propriu


Campionat: Nordsjælland - Bjerringbro/Silkeborg 23-33

Campionat: Nordsjælland - Skjern 22-26

Campionat: Nordsjælland - Ringsted 28-29


Mors: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Spre deosebire de sezonul precedent, Soren Reinholdt Hansen are la dispozitie un lot mai putin valoros, cu care va incerca imposibilul. In sezonul precedent a ratat calificarea in play-off si sunt sanse mari sa rateze si in acest sezon. Momentan ocupa doar locul 11 cu 8 puncte. Toate punctele au fost obtinute in ultimele 5 etape. Jocul echipe s-a imbunatatit vizibil, dar oare cat poate juca la incet nivel. Etapa precedenta a evoluat tot in deplasare, la o contracandidata la play-off, Ribe-Esbjerg. Desi a pornit cu sansa a doua, a condus aproape tot meciul, dar in final a obtinut doar un singur punct. In deplasare nu are deloc evolutii bune. Pana acum a obtinut doar o singura victorie in cele 7 partide jucate. Mads Andersen se afla intr-o forma excelenta, in ultima partida a marcat 8 goluri.


Precedentele 3 partide disputate pe teren strain


Campionat: Ribe-Esbjerg - Mors 23-23

Campionat: Sonderjyske - Mors 27-30

Campionat: Arhus - Mors 26-26


Nordsjælland - Mors: echipe probabile si jucatori indisponibili Nordsjælland

MorsMike Jensen Mohamed, Aktham Elkamisi, Kristian Asmussen, Lasse Uth, Carl-Emil Haunstrup, Dan Beck-Hansen, Daniel Astrup Pedersen, Andreas Johann Hansen, Mikkel Palmer, Akutaaneq Kreutmann, Kasper Kisum, Tobias Eiberg Jørgensen, Johan Meklenborg, Jesper Dahl, Nicolas Lundbye Kristiansen

Søren Pedersen,  Ronnie Schmidt Nicolaisen, Søren Nørgaard, Jacob Hessellund, Kasper Fruerlund Kristiansen, Lasse Pedersen, Allan Toft Hansen,  Asbjørn Madsen, Kasper Lindgren, Mads Kjeldgaard Andersen,  Erik Thorsteinsen Toft, Stefan Nielsen,  Nicolai Sommer,  Frederik Tilsted, Nicolai Spanggard,  Marcus Dahlin     Antrenori


Ian Marko Fog
Søren Reinholdt Hansen


Jucatori accidentati


Nu exista

Nu exista


Nordsjælland - Mors: rezultatele directe (h2h)

17.03.2018 Nordsjælland - Mors 32-31


17.11.2017 Mors - Nordsjælland 29-22


14.03.2016 Nordsjælland - Mors 22-22


30.10.2015 Mors - Nordsjælland 24-25


15.12.2013 Nordsjælland - Mors 28-36


Nordsjælland - Mors: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Conform casei de pariuri Unibet, ambele echipe pornesc cu sanse egale. Datorita rezultatelor pozitive obtinute in ultima perioada, cota celor de la Mors este in scadere. Totusi, sa nu uitam faptul ca gazdele joaca destul de bine pe teren propriu. Au nevoie de toate punctele puse in joc, iar cu ajutorul publicului, sunt sanse mari sa le obtina. 

 

Bonus300 RON
Pariaza
3.00
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 1 / 10
Calcul:
-539 RON
ROI:
-29.9 %
Pariuri:
278 / 52 / 262
Calcul:
+2 132 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
7 / 1 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 593
278 / 52 / 262
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nordsjælland -2.5