Nimes - Marseille. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pont in cota 1.54 pentru disputa din Ligue 1 dintre Nimes si Marseille.

Nimes - Marseille. Pontul lui rossonero07

Duminica seara, de la ora 22:00, Marseille va face deplasarea pe "Stade des Costières", acolo unde va da piept cu nou-promovata Nimes, intr-o partida in care ma astept ca golurile sa nu lipseasca.


Nimes porneste cu sansa a doua in aceasta disputa, desi este avantajata de faptul ca joaca pe teren propriu, urmand totusi sa dea piept cu una dintre echipele de top ale Frantei. "Crocodilii" au evoluat in esalonul secund in sezonul precedent, acolo unde s-au descurcat bine, terminand pe pozitia a doua in clasament, promovand direct in prima divizie, pentru prima data din sezonul 1992/1993. Echipa condusa de Stade des Costières a inceput cum nu se putea mai bine in noua stagiune, in prima etapa de campionat dand piept cu Angers, in deplasare, pe care a invins-o cu 3-4, revenind miraculos de la 3-1. De la gazde vor lipsi Rachid Alioui, Fethi Harek si Pierrick Valdivia, toti fiind accidentati, in timp ce Florian Miguel este indisponibil din cauza unei suspendari.


ECHIPA PROBABILA: Bernardoni - Paquiez, Landre, Briancon, Alakouch - Bouanga, Savanier, Diallo, Thioub - Bozok, Ripart


Marseille de partea cealalta, este faar dubii o echipa mai valoroasa, dar si mai experimentata, care in aceasta disputa, desi evolueaza in deplasare, porneste cu prima sansa la casele de pariuri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a se impune. Oaspetii acestei infruntari au stralucit in sezonul precedent, in campionat terminand pe pozitia a patra, ratand la limita calificarea in Liga Campionilor, facand o figura frumoasa in Europa League, ajungand in finala, pierzand insa cu Atletico Madrid. Trupa lui Rudi Garcia a avut parte de un start de campionat "furtunos", in primul meci invingand-o pe Toulouse intr-o maniera categorica, impunandu-se cu 4-0 pe teren propriu, Payet iesind la rampa cu o "dubla".


ECHIPA PROBABILA: Pele - Amavi, Gustavo, Kamara, Sakai - Sanson, Lopez - Ocampos, Payet, Thauvin - Germain


In mod normal, Marseille, echipa mai buna, ar trebui sa se impuna fara probleme, insa eu ma astept mai degraba la un meci spectaculos, in care golurile vor veni atat in prima repriza, cat si in cea de-a doua.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.54
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol marcat in ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide