Nikoloz Basilashvili — Gianluca Mager: pronosticuri Tenis ATP Metz

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Basilashvili vs. Mager.

Luni seara, 20/09/2021, nu mai devreme de ora 20:30, Nikoloz Basilashvili si Gianluca Mager vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Metz (Franta, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.39 @ Nikoloz Basilashvili vs. 3.05 @ Gianluca Mager!

NIKOLOZ BASILASHVILI (#36 ATP)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut si are resedinta la Tbilisi (Georgia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Are parte de un sezon – per total – bun, cu turnee castigate pe hardul outdoor de la Doha, respectiv pe zgura de la Munchen, plus o semifinala disputata pe iarba de la Halle! Se simte bine pe hardul indoor de la ATP Metz – dublu sfert-finalist (2018, 2019) si o data semifinalist (2017).

  • VICTORII Basilashvili vs. Mager: nici o victorie

GIANLUCA MAGER (#78 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut si are resedinta la Sanremo (Italia), este jucator de mana dreapta ce executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Valentine Confalonieri & Matteo Civarolo! In sezonul regulat si-a trecut in palmares turneul de la Marbella challenger (zgura) si a disputat si doua sferturi de finala la nivel ATP World Tour tot pe zgura (suprafata lui preferata de altfel) la ATP Belgrad, respectiv ATP Kitzbuhel.

  • VICTORII Mager vs. Basilashvili: 6-3 6-4 (Bundesliga – men, 2015, zgura)

Nikoloz Basilashvili – Gianluca Mager: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata de gruzin, deoarece exista o diferenta majora de valoare si experienta la nivel ATP World Tour intre cei doi, mai ales daca vorbim strict de turneul de la Metz unde georgianul are la activ performantele pe care le-am amintit mai sus, in timp ce italianul este debutant! Nikoloz Basilashvili vine aici dupa evolutii per total bune in sezonul de hard outdoor american – faza optimilor de finala la Masters-ul de la Toronto sau turul al treilea de la US Open fiind rezultate ok pentru el. De cealalta parte, nu putem afirma acelasi lucru despre Gianluca Mager care pierdea in primul tur al calificarilor de la Cincinnati Masters la lituanianul Ricardas Berankis (4-6 5-7), apoi in runda a doua de la Winston Salem la neamtul Jan-Lennard Struff (2-6 2-6) si-n runda inaugurala de la US Open la australianul Jordan Thompson (6-4 3-6 5-7 6-2 6-7); italianul poseda un prim serviciu percutant, generator de asi, dar de regula comite si multe duble greseli, este vulnerabil pe cea de a doua minge de serviciu si nu pune prea mari probleme pe parte de retur, mai ales pe astfel de suprafete rapide.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Nikoloz Basilashvili
Comentarii