Nicolas Jarry vs Tommy Paul
Incheiat

Nicolas Jarry vs Tommy Paul: pronosticuri Tenis Roma 17/05/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Jarry vs. Paul.

Vineri seară, 17/05/2024, nu mai devreme de ora 21:30, Nicolas Jarry şi Tommy Paul vor juca în cea de-a doua semifinală de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Roma (Italia, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – Player.ro – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.96 @ Nicolas Jarry vs. 1.84 @ Tommy Paul!

NICOLAS JARRY (#24 ATP)

Nicolás Jarry Fillol (douăzeci şi opt de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Santiago (Chile), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 2,01 (posedă un prim-serviciu eficient, generator de aşi) şi beneficiază de suportul cuplului de antrenori format din Juan Ignacio Chela & Cesar Fabregas! Are-n palmares şase finale de nivel ATP World Tour la simplu – trei dintre ele fiind şi câştigate (toate fiind desfăşurate pe zgură – suprafaţa preferată a sud-americanului). Curios este faptul că, în trecut, chilianul nu izbutea să treacă de runda inaugurală a Masters-ului de la Foro Italico, urcând acum deja până pe locul al 18-lea în clasamentul live în urma punctelor acumulate!

● VICTORII Jarry vs. Paul: 3-6 6-1 6-4 7-5 (Grand Slam-ul de la French Open, 2023, zgură outdoor)

TOMMY PAUL (#16 ATP)

Tommy Paul (douăzeci şi şapte de ani) s-a născut la Voorhees Township, New Jersey (Statele Unite) şi are reşedinţa la Boca Raton, Florida (Statele Unite), este la rându-i dreptaci şi execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi beneficiază de suportul antrenorului Brad Stine! Prezent pentru a cincea oară în carieră pe zgura outdoor a Masters-ului de la Roma, americanul a trecut în premieră de turul al doilea şi este acum clasat pe locul al 14-lea în clasamentul live de simplu. În raport cu adversarul lui din această semifinală, prezenţa tenismenului din Statele Unite în penultimul act de la Foro Italico este cu adevărat surprinzătoare, deoarece zgura roşie este ultima în preferinţele acestuia!

● VICTORII Paul vs. Jarry: 7-6 5-7 7-6 (ITF Futures, 2014, zgură outdoor), 6-3 6-2 (Adelaide Open, 2020, hard outdoor)

Nicolas Jarry – Tommy Paul: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată, deoarece ambi combatanţi sunt aproape de cel mai înalt nivel al lor pe zgura roşie a Masters-ului de la Foro Italico şi-au produs deja o serie de surprize, dar tind să-i ofer totuşi mai mult credit sud-americanului, deoarece are de partea lui un plus de experienţă, dar mai ales suprafaţa (mai) lentă de joc (aşa cum aminteam mai sus, chilianul este adeptul jocului pe zgură, în timp ce americanul se simte cel mai bine pe hard outdoor). Nicolas Jarry l-a eliminat în faza sferturilor de finală de la Roma pe unul dintre favoriţii la câştigarea Roland Garros-ului din acest an – grecul Stefanos Tsitsipas (3-6 7-5 6-4 / opt aşi expediaţi, două duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând un total de trei break-uri pe parte de retur – treizeci şi şase de lovituri direct câştigătoare, cu doar optsprezece erori neforţate), în timp ce Tommy Paul s-a impus tot în trei seturi în aceeaşi fază a competiţiei în faţa big-server-ului polonez Hubert Hurkacz (7-5 3-6 6-3 / trei aşi expediaţi, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de şase ori, realizând un total de şapte break-uri pe parte de retur – douăzeci şi opt de lovituri direct câştigătoare, cu alte douăzeci şi una de erori neforţate).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Victorie @ Nicolas Jarry
Cf
Cote
1.96
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Nicolas Jarry
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token