Nicolas Jarry — Alexander Bublik: pronosticuri Tenis ATP Davis Cup

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Jarry vs. Bublik.

Sâmbătă seară, 04/02/2023, nu mai devreme de ora 18:30, Nicolas Jarry şi Alexander Bublik vor juca într-un meci de simplu masculin al competiţiei interţări Davis Cup (World Group – Chile, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 1.75 @ Nicolas Jarry vs. 2.10 @ Alexander Bublik!

NICOLAS JARRY (#126 ATP)

Are douazeci şi şapte de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Santiago (Chile), are multa experienta-n spate la nivel ATP World Tour – fiind la un moment dat al #38-lea in lume la simplu (22/07/2019), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,98m şi poseda un prim-serviciu “bomba” (generator de aşi) – beneficiaza de suportul antrenorului Juan Ozon-Llacer! Este o prezenta constanta-n echipa de Davis Cup a statului Chile (unsprezece victorii – nouă înfrângeri). 

  • VICTORII Jarry vs. Bublik: nici o victorie

ALEXANDER BUBLIK (#36 ATP)

Are douazeci şi cinci de ani şi la fel de multa experienta la nivel ATP World Tour – fiind cel mai bine clasat al #30-lea in ierarhia mondiala de simplu (21/02/2022) – are-n palmares un singur titlu cucerit pe hardul indoor de la Montpellier ATP (suprafaţa lui preferată), este de asemenea dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara şi el in jur de 1,96m şi face parte din categoria “big serverilor” – beneficiaza de ceva timp deja de suportul antrenorului Artem Suprunov! A început sa evolueze in Davis Cup din anul #2019 – adunand de atunci un total de noua victorii şi doar patru înfrângeri.

  • VICTORII Bublik vs. Jarry: 7-6 6-4 (Morelos challenger, 2017, hard outdoor)

Nicolas Jarry – Alexander Bublik: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de sud-american, luand in considerare poate cel mai important aspect – suprafaţa de joc: chilianul a crescut pe zgură şi evolueaza cu preponderenta pe acest tip de suprafata pe parcursul unui sezon, spre deosebire de sovietic care pe parcursul sezonului precedent a obtinut doar doua victorii pe acest tip de suprafata lenta şi-a suferit şase înfrângeri – iar in urma cu doua sezoane, aduna patru victorii şi suferea tot şase înfrângeri pe zgură! Mai mult decat atat, forma de moment a lui Alexander Bublik este una deloc satisfacatoare – a evoluat in patru meciuri pe parcursul sezonului regulat şi n-a izbutit sa-şi treaca in cont vreo victorie pe hardurile outdoor de la “United Cup” – apoi Auckland ATP şi-n cele din urma Grand Slam-ul de la Australian Open. De cealalta parte, chilianul Nicolas Jarry a obtinut patru succesuri la rand pe asfaltul de la Melbourne (a pornit din faza calificarilor), fiind oprit in turul al doilea de americanul Ben Shelton (6-7 6-7 5-7).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 3 / 49
Calcul:
+328 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1396 / 102 / 1094
Calcul:
-3 947 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
55 / 3 / 49
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2600
1396 / 102 / 1094
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Nicolas Jarry
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde