Nicola Kuhn – David Goffin: pronosticuri Tenis ATP Antalya

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kuhn vs. Goffin.

Sambata, 09/01/2021, nu mai devreme de ora 12:00, Nicola Kuhn si David Goffin vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP World Tour de la Antalya (Turcia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 6.25 @ Nicola Kuhn vs. 1.12 @ David Goffin!

NICOLA KUHN (#253 ATP)

Tenismen in varsta de doar douazeci de ani, cu un actual “career best” reprezentat de a 174-a pozitie in ierarhia mondiala, s-a nascut la Innsbruck (Austria), dar s-a stabilit in localitatea Torrevieja (Spania); are cetatenie nemteasca si chiar a reprezentat Germania in perioada junioratului, trecand ulterior in tabara ibericilor! Este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si este antrenat de Steffen Neutert. L-a eliminat in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Antalya pe neamtul Matthias Bachinger (3-6 6-3 4-1 ret.) dupa aproape doua ore de joc!

  • VICTORII Kuhn vs. Goffin: nu au jucat

DAVID GOFFIN (#16 ATP)

Alta data un “copil minune” al tenisului, a ajuns si el la varsta de treizeci de ani, e stabilit la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul tot cu doua maini, masoara in jur de 1,80m si este antrenat de Germain Gigounon! Au trecut patru ani de la ultimele titluri ATP World Tour castigate de belgian la simplu si doua sezoane de la primul si singurul pe care l-a obtinut la dublu. In runda inaugurala de la Antalya a avut parte de un duel tare contra francezului Pierre-Hugues Herbet (3-6 7-5 6-0), “Le Goff” salvand nu mai putin de cinci mingi de meci in finalul celui de-al doilea set.

  • VICTORII Goffin vs. Kuhn: nu au jucat

Nicola Kuhn – David Goffin: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un minim de nouasprezece game-uri pentru ca jocul practicat in turul anterior de cel de-al doilea favorit de la Antalya nu a impresionat mai deloc, in ciuda faptului ca de cealalta parte a fileului s-a aflat un oponent specializat mai degraba in jocul de dublu, decat in cel de simplu! De cealalta parte, spaniolul Nicola Kuhn – fost finalist de simplu la Roland Garros Juniors si campion in cadrul aceluiasi turneu de zgura alaturi de ungurul Zsombor Piros (ambele in 2017) – este un tenismen cu un mare potential de a creste si de a ajunge fara probleme macar in prima suta mondiala (daca nu si mai sus) care poseda un prim serviciu percutant, destul de greu de returnat, loviturile de forehand fiind de asemenea puternice; ibericul devenea in urma cu trei sezoane cel mai tanar jucator spaniol de la Rafael Nadal incoace, care reuseste sa castige un meci din cadrul unui turneu de categorie ATP World Tour.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 18,5 game-uri în meci