Nice - Rennes: Ponturi Pariuri Ligue 1

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida in care Nice primeste vizita lui Rennes, la o cota de 1.42

Nice - Rennes: Ponturi Pariuri Ligue 1

Vineri avem doua partide din Ligue 1, prologul rundei cu numarul 5 are loc intre Nice si Rennes, duel destul de incins, intre doua dintre formatiile care vizeaza cupele europene. Fluierul de start se da la ora 20:00.


Nice a inceput sezonul cu cateva schimbari importante pentru o echipa de nivelul ei, a pierdut cel putin un jucator important si in special antrenor. In locul sau a fost numit Patrick Vieira, care pana acum avea la activ o singura echipa, New York City. Inca are probleme in a interpreta fotbalul european, drept pentru care Nice a avut nevoie de patru runde pentru a se impune, reusind acest lucru in runda anterioara, cand Saint-Maximin a dat lovitura de gratie, marcand unicul gol al infruntarii cu Lyon. In aceste conditii, Nice ocupa locul 17, cu 4 puncte, avand probleme reale in ceea ce priveste jocurile de acasa, postura in care a fost pusa deja de doua ori, esuand de fiecare data. Intai a pierdut cu 0-1 in fata lui Reims, pentru ca apoi, lamentabil, sa cedeze contra lui Dijon (0-4).

Echipa probabila: Benitez – Herelle; Dante; Sarr – Coly; Cyprien; Tameze; Lees-Melou; Hallet – Saint Maximin; Maolida


De partea cealalta, Rennes nu are un parcurs rau, ea se afla pe locul 6, avand 7 puncte acumulate, cat si +1 in dreptul golaverajului. A stiut ca in runda trecuta sa isi joace bine cartea, iar Andre si Bansebaini au adus cel de-al doilea succes al echipei lor 2-0 cu Bordeaux. Asa cum era de asteptat, ros-negrii nu duc lipsa de atacanti, insa principalele lor probleme au aparut dupa ce au avut loc meciuri in deplasare. Dupa doua astfel de intalniri, Rennes se mandreste ca fiind parte a doua meciuri in care spectacolul nu a lipsit, desi a inscris atat in fata lui Lille, cat si a lui OM, a luat un sinfur punct, dupa ce infruntarea de pe Velosrome s-a incheiat 2-2.

Echipa probabila: Koubek – Traore; Gelin; Mexer; Bansebaini – Andre; Bourigeaud – Sarr; Grenier; Castillo - Niang


Daca Nice are probleme pe faza de atac, Rennes duce o lupta cu apararea, luand cinci goluri in cele doua deplasari avute, ceea ce nu este deloc putin. In sezonul trecut am putut vedea la lucru doua echipe bine asezate, a fost 1-1 si 1-0 pentru Nice. Contrar acestui lucru si al problemelor pe care Rennes le are in deplasare, dau crezare celor doi antrenori ca au avut timp ca in pauza pricinuita de Nations League sa isi puna la puncte cele doua compartimente defensive si astfel, sa asistam la putine goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rennes inscrie
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide