Nice – Lyon: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.63 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Nice si Lyon.

Nice: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Infrangerile din ultimele 2 luni au impins-o pe Nice in a doua jumatate a clasamentului. Echipa nu poate spera acum la Europa League si trebuie sa se gandeasca la indepartarea de zona retrogradabila. Gazdele au aratat foarte rau si in Europa League, acolo unde au obtinut doar 3 puncte in 6 etape. Echipa a inregistrat o victorie acasa cu Beer Sheva, in rest a pierdut pe banda rulanta.

Acasa, Nice nu a mai pierdut cu Lyon din Noiembrie 2017, de la un 0-5 categoric. Astazi insa sunt toate sansele ca istoria sa se repete. 

Lyon: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Cu Ekambi si Memphis Depay intr-o forma de invidiat, Lyon arata ca o potentiala candidata la titlu. Cei doi se suplinesc excelent in ofensiva, contribuind impreuna la peste 20 de goluri ale lyonezilor. Anuntul catre titlu a fost dat pe 13 Decembrie, chiar pe Parc des Princes.

Lyon a reusit sa o invinga in deplasare pe PSG, cu scorul de 1-0. Kadewere a marcat atunci in minutul 35, din penalty. Un alt factor important care a contribuit la succesul oaspetilor este Anthony Lopes. Portarul lusitan a fost decisiv in multe partide, aparand si lovituri de departajare.

Nice vs Lyon: Cote la pariuri şi pronostic

Daca aruncam o privire peste sezonul celor doua, Lyon este mare favorita. Echipa a avut emotii in victoriile cu St. Etienne sau PSG, insa valoarea si-a spus cuvantul. Daca Depay si Ekambi prind o seara buna, Nice va avea foarte mari probleme.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Calcul:
-548 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
649 / 8 / 461
Calcul:
-5 428 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
21 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
649 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Lyon castiga