Newells Old Boys — Argentinos Juniors: pontul zilei 21.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune pontul zilei de 21.06.2022 la partida dintre Newells Old Boys si Argentinos Juniors din cadrul etapei a 4-a din prima liga argentiniana.

Newells Old Boys: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Echipa gazda a inceput foarte bine noul sezon si este neinvinsa dupa primele trei runde, ocupand locul 3 cu 7 puncte. Ambele victorii au fost reusite in deplasare: 2-1 la Banfield si 1-0 in ultima etapa la Talleres Cordoba. In schimb in singurul meci de pe teren propriu a obtinut doar o remiza alba cu San Lorenzo. Pentru partida din etapa a 4-a de la Newells Old Boys absenteaza doar Pablo Perez care e accidentat.

Newells Old Boys: Macagno - Mendez, Velazquez, Ditta, Luciano - Fernandez, Portillo, Balzi - Garcia, Gonzalez, Sordo

Argentinos Juniors: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Si Argentinos Juniors a avut un debut de sezon bun, fiind pe locul 6 in acest moment cu 6 puncte. Ambele succese au fost obtinute pe teren propriu cu 2-1 in fata celor de la Aldosivi si Independiente. In singurul meci disputat in deplasare a pierdut cu 1-0 la Sarmiento Junin, insa a fost un meci dominat categoric de Argentinos Juniors cu o posesie de 72% si multe ocazii de gol. De la oaspeti va lipsi in aceasta etapa Pablo Minissale care e accidentat, in timp ce Gabriel Florentin este incert dar sunt sanse foarte mari sa fie recuperat pana la ora meciului. 

Argentinos Juniors: Lanzillota - Sanchez, Torren, Villalba - Nuss, Moyano, Vera, Carabajal, Bittolo - Avalos, Florentin

Newells Old Boys v Argentinos Juniors: ponturi pariuri

Tinand cont ca ambele echipe sunt intr-o forma foarte buna in acest debut de sezon este de asteptat sa vedem o partida echilibrata, de ce nu chiar o remiza. In ultimii ani Argentinos Juniors a dominat meciurile directe, castigand 4 din ultimele 5 dispute. Ultima oara in luna februarie a acestui an in Cupa Argentinei, scor 3-0 pe teren propriu. Tocmai din acest motiv nu o vad pierzand nici in aceasta etapa, iar pronosticul ales de mine este X2 la o cota de 1,55 la casa de pariuri Betano.    

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
X2
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 1 / 12
Calcul:
-407 RON
ROI:
-15.7 %
Pariuri:
149 / 8 / 108
Calcul:
-1 658 RON
ROI:
-6.3 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 265
149 / 8 / 108
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
X2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii