Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

New York Rangers - New Jersey Devils: Ponturi hochei NHL

New York Rangers si New Jersey au probleme mari in aparare, speram ca acestea vor continua si recomandarea noastra o sa fie corecta

New York Rangers - New Jersey Devils: Ponturi hochei NHL

Sambata, de la ora 20:00, in “Madison Square Garden” din New York se va disputa New York Rangers - New Jersey Devils, o partida din cadrul NHL.


Vezi aici oferta pentru acest meci

New York Rangers: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deplasarile nu sunt tocmai punctul forte al celor de la Rangers, dar chiar si asa a reusit ca in ultimele cinci meciuri sa iasa de doua ori invingatoare, ea fiind pusa de patru ori in postura de a juca in deplasare. Totusi, cel mai recent duel a avut loc cu nici 48 de ore in urma, tot in “Madison Square Garden” a pierdut cu 1-4 in fata Minnesotei Wild, cazand pe locul 13 in Conferinta de Est, cu 60 de puncte si pe locul 7 in Divizia Metropolitana, la zece puncte in spatele ultimui loc care ii asigura prezenta in play-off.


New Jersey Devils: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Devils nu este nici ea departe de nivelul adversarei sale de sambata seara, New Jersey se afla pe locul 14, are 56 de puncte, cu sapte mai multe decat echipa care se afla pe ultimul loc in Conferinta de Est. totodata este si una dintre echipele cu cele mai slabe aparari, in decursul celor 61 de intalniri disputate pana in prezent a luat 208 goluri, 121 dintre ele au venit in deplasare. Totodata, jocul echipei este intr-o crestere evidenta, Devils a castigat trei din ultimele patru etape si in toate aceste jocuri a inscris de cel putin trei ori de fiecare data.


New York Rangers - New Jersey Devils: Rezultate directe (H2H)

  • 01.02.2019 – New Jersey Devils – New York Rangers 3-4
  • 25.09.2018 – New York Rangers – New Jersey Devils 4-3
  • 18.09.2018 – New Jersey Devils – New York Rangers 3-4
  • 04.04.2018 – New Jersey Devils – New York Rangers 5-2
  • 22.12.2017 – New Jersey Devils – New York Rangers 4-3


New York Rangers - New Jersey Devils: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Intalniri au fost multe intre ele, dar ma voi rezuma la ce am vazut in cele doua din acest sezon si pot spune ca Rangers a stiut mai mult sa puna presiune, de aici si cele doua victorii cu 4-3, una dintre ele venind dupa ce Vinni Lettieri a inscris in prelungiri. Jocurile ambelor echipe nu au fost stralucite, desi au inscris uneori o multime de goluri, apararea n-a stiut sa faca fata presiunii exercitate si a fost invinsa de multe ori, ceea ce imi intareste convingerea ca putem avea un nou mec cu goluri, poate la fel ca in urma cu o luna.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 27
Calcul:
-777 RON
ROI:
-12.3 %
Pariuri:
1538 / 28 / 943
Calcul:
-6 805 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
36 / 0 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2510
1538 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 5.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept