Alege turneul

New York Rangers – Boston Bruins: pronosticuri hochei pe gheata NHL

Acțiune

Sunt echipe care inscriu multe goluri si asta s-ar putea sa ne asigure spectacolul.

Duminica, de la ora 22:30, pe gheata din Madison Square Garden, Rangers si Bruins vor evolua in cadrul unei partide din NHL.

New York Rangers: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Replica buna oferita de Rangers in etapa anterioara a facut-o sa treaca cu 3-1 de Columbus Blue Jackets. Un merit foarte mare, avand in avand in vedere faptul ca a evoluat pe terenul adversarului. Nu a fost un succes intamplator, New York se afla la al patrulea triumf consecutiv, meciuri in care a inscris cel putin trei goluri. Chiar si asa ramane pe locul 11 in Conferinta de Est si pe treapta a saptea in Divizia Metropolitana, avand 64 de puncte. Sunt sapte lungimi pe care trebuie sa le recupereze fata de ultima care merge in play-off, Philly, dar fata de care a jucat si doua meciuri mai putine.

Boston Bruins: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lider al Conferintei de Est si al Diviziei Atlatic, Boston a atins bariera celor 83 de puncte. Este urmata la o singura lungime de adversara din Tampa, ambele avand acelasi numar de meciuri. Totodata, se poate lauda ca are si cel mai bun atac, iar cu un joc foarte bun poate atinge si ea bariera celor 200 de reusite in acest sezon. In precedentele doua infruntari a evoluat acasa, acolo unde a dat de pamant cu modestele Detroit Red Wings si Montreal Canadiens, pe care le-a invins intr-un mod identic, cu scorul de 4-1.

New York Rangers - Boston Bruins: Cote la pariuri si predictii pariuri

Desi vorbim despre liderul Conferinte de Est, nu pot spune ca Bruins este favorita certa si cotele afisate de bookmakeri ne indica lucrul acesta. Insa, ma astept la un nou meci frumos, cum s-a intamplat in precedenta inalnire de al New York, cand Boston s-a impus cu 7-4. Drept urmare, un nou pariu pe goluri cred ca se vede in zare.

Ponturi
Peste 4,5 goluri
Cf
Cote
1.40
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4,5 goluri
100%
16 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 16

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token