New York Knicks — Atlanta Hawks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida New York Knicks - Atlanta Hawks, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, in “Madison Square Garden”, avem meciul 5 din seria New York Knicks - Atlanta Hawks, din play-off-ul NBA.

New York Knicks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New York Knicks au aruncat teribil de prost in aceasta serie, chiar si in meciul castigat. Bine, Knicks nu s-au calificat in play-off datorita unui numar mare de puncte inscrise per partida, dar ne asteptam la mai mult de la Randle si Barrett. Julius nu a aratat deloc ca MIP in infrangerea cu 96-113. A avut 23 de puncte, 10 recuperari si 7 pase, insa doar 7/19 din actiune. RJ a contribuit cu 21 de puncte, 6 recuperari si 4 pase. A fost pentru prima data in aceasta serie cand Barrett trece de 14 puncte marcate.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks au reusit sa castige meciul 4 la o distanta destul de mare chiar si cu 43.9% eficienta din actiune. Desigur, a ajutat procentajul de la libere, unde Hawks au fost 26/28. Young a pus 27 de puncte, 9 pase si o recuperare, Collins a contribuit cu 22 de puncte, 8 recuperari si o pasa, pentru ca Gallinari sa incheie seara cu 21 de puncte, 4 recuperari si o pasa. Au fost doar 2 “capace” pentru Hawks, foarte putin in conditiile in care doar Capela are o medie de 2.0 in acest sezon.

NY Knicks - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Randle era privit drept “salvatorul” pentru Knicks, insa Julius are o medie de 16.8 puncte in play-off, cu 27.4% eficienta. Pentru ca NY Knicks sa forteze un meci 6, Randle trebuie sa fie mai bun. Are potentialul, am vazut asta in timpul sezonului regulat, insa trebuie sa-si gaseasca ritmul. Nu va fi usor, dar nu-l vad stand sub 39 de minute intr-un meci capital pentru echipa sa.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
38 / 0 / 27
Calcul:
+511 RON
ROI:
7.9 %
Pariuri:
862 / 31 / 654
Calcul:
-2 032 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
38 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
862 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Randle peste 39,5 puncte+pase+recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde