New York City — Colorado Rapids: pariul zilei 20.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne recomanda sa mizam pe victoria echipei gazda la partida din MLS dintre New York City si Colorado Rapids, cota fiind 1,50 la Superbet.

New York City: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

New York City se afla in acest moment pe prima pozitie in Conferinta de Est cu 26 puncte dupa 13 meciuri. Forma este una excelenta, avand patru victorii consecutive si in nici unul nu a primit gol. Mai mult pe teren propriu joaca foarte bine, avand 6 victorii, 1 egal si 1 infrangere in acest sezon, golaveraj 21-7. In aceasta etapa de la gazde vor lipsi Tinnerholm, Mackay-Steven si Pereira care sunt accidentati, in timp ce Poku si O’Toole sunt incerti. 

New York City: Johnson - Gray, Callens, Martins, Amundsen - Morales, Parks - Magno, Moralez, Rodriguez - Castellanos 

Colorado Rapids: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Colorado Rapids evolueaza in Conferinta de Vest unde ocupa locul 10 cu 18 puncte dupa 14 meciuri. Inca mai are sansa sa prinda play-off-ul MLS. Aceasta alterneaza meciurile bune cu cele slabe. Pe teren propriu are trei victorii consecutive, insa in deplasare are cinci infrangeri la rand. Asadar are mari probleme in deplasare unde in acest campionat a obtinut doar 1 punct in cele sase etape disputate. De la Colorado Rapids absenteaza pentru deplasarea din New York urmatorii jucatori: Diego Rubio este suspendat din cauza cumului de cartonase galbene, Zardes este incert dar cu sanse sa fie recuperat pana la ora meciului, iar Galvan, Aboubacar Keita si Larraz sunt accidentati. 

Colorado Rapids: Yarbrough - Rosenberry, Abubakar, Wilson, Trusty - Acosta, Price, Kaye – Barrios - Zardes, Lewis 

New York City v Colorado Rapids: ponturi pariuri

New York City este clar mare favorita la victorie in aceasta etapa. Este echipa mai buna, mai in forma si este greu de crezut ca oaspetii ar putea sa le puna vreo problema. Si in ultimii ani Colorado Rapids nu a avut nici o sansa in deplasarea de la New York City, pierzand cu 4-0 si 5-1.   

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

 

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 1 / 12
Calcul:
-407 RON
ROI:
-15.7 %
Pariuri:
149 / 8 / 108
Calcul:
-1 658 RON
ROI:
-6.3 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 265
149 / 8 / 108
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
New York City v Colorado Rapids, 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii