New Orleans Pelicans — Sacramento Kings
Incheiat

New Orleans Pelicans — Sacramento Kings: ponturi NBA 21.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida New Orleans Pelicans - Sacramento Kings, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 03:00, in “Smoothie King Center”, avem meciul New Orleans Pelicans - Sacramento Kings, din NBA.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans a avut ghinion in meciul cu Minnesota Timberwolves, partida pierduta la limita, scor 120-121. Ar fi fost pentru prima oara in aceasta stagiune cand Pelicans castiga trei meciuri la rand. Ingram a dat 30 de puncte, 7 recuperari si 4 pase, Valanciunas a contribuit cu 26 de puncte, 11 recuperari si 3 pase, pentru ca Hawkins sa ajute cu 15 puncte, 4 pase si 2 recuperari. Fara Zion, care a beneficiat de odihna. 

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings si-a regasit forma ofensiva din stagiunea precedenta. Sunt sase victorii consecutive, iar in ultimele cinci Kings au inscris cel putin 125 de puncte. Cu Dallas Mavericks, Sacramento a castigat cu 129-113. Sabonis a bifat 32 de puncte, 13 recuperari si 6 pase, Fox a contribuit cu 30 de puncte, 7 pase si 4 recuperari, in timp ce Murray a inregistrat 17 puncte, 4 pase si 3 recuperari. Desi ofensiva a functionat perfect, apararea a castigat meciul, Dallas marcand un singur cos in primele sase minute din ultimul sfert.

NOP - Sacramento Kings: Cote la pariuri si ponturi pariuri

A redevenit o placere sa te uiti la Sacramento cum joaca. Cu Fox pe parchet, viteza este alta, iar Sabonis este ajutat enorm de un PG care poate sa-i creasca jocul. Pelicans au aratat ca pot marca mult chiar si fara Zion pe teren. Ingram traverseaza o forma buna, iar daca el arunca exact, atunci si coechipierii sai prind curaj. De urmarit si duelul celor doi lituanieni, Valanciunas si Sabonis. 

Pont
Peste 231.5 puncte
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 231.5 puncte
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token