Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers: рonturi NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la meciul New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 03:00, in “Smoothie King Center”, avem partida New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers, din NBA. Vom vedea multe puncte in aceasta confruntare.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

NOP se afla pe locul 11 in Conferinta de Vest, cu un bilant de 22W -31L. In ultima partida, Pelicans au castigat, in deplasare, cu Indiana Pacers, scor 124-117. Al doilea succes la rand departe de casa pentru New Orleans. Si asta desi cu Indiana au fost nevoiti sa joace fara Ingram si Zion. Holiday a pus 31 de puncte, 10 pase si 6 recuperari, Redick a bifat 23 de puncte, 4 pase si 4 recuperari, iar Ball a contribuit cu 15 puncte, 7 pase si 5 recuperari. Daca Ingram va lipsi, cel mai probabil, si-n continuare, Zion ar trebui sa revina in aceasta confruntare. Rookie-ul celor de la NOP are o medie de 19.8 puncte in acest sezon.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers isi face sperante in privinta play-off-ului. Poate si de aceea Dame a fost atat de afectat de decizia gresita a arbitrilor din confruntarea cu Utah Jazz, una care a dus la infrangere. Insa Portland nu s-a pierdut in emotii si a revenit cu o victorie, 115-109, acasa, cu Miami Heat. Lillard a dat 33 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, Trent a bifat 22 de puncte, 4 recuperari, iar Ariza a incheiat seara cu 21 de puncte, 5 pase si 4 recuperari. Portland a marcat doar prin sase jucatori. In deplasare, Trail Blazers au pierdut patru dintre ultimele cinci partide.

New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca n-au fost multe puncte in precedentele doua meciuri directe din acest sezon, insa lucrurile se vor schimba acum. Asta deoarece NOP marcheaza mult cu Zion pe parchet, acesta fiind un jucator care ofera multe spatii colegilor sai. Absenta lui Ingram s-ar putea sa reprezinte o problema, insa Pelicans au demonstrat ca pot sa marcheze si fara acesta. Portland ataca play-off-ul si va profita de ritmul rapid pe care-l anticipez pentru acest meci.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.97
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 29
Calcul:
-518 RON
ROI:
-9.1 %
Pariuri:
467 / 14 / 360
Calcul:
-914 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
28 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 843
467 / 14 / 360
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Рeste 241,5 puncte Portland Trail Blazers peste 124,5 puncte