Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder: рronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la meciul New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 03:00, in “Smoothie King Center”, avem partida New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder, din NBA. Ce poate sa faca Zion in acest duel?

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au trei victorii la rand si avanseaza putin cate putin in Vest. Se afla pe locul 11, cu un bilant de 23W - 31L. In ultimul meci, Pelicans au trecut de Portland Trail Blazers, pe teren propriu, scor 138-117. Zion a pus 31 de puncte, 9 recuperari si 5 pase, Redick a contribuit cu 20 de puncte, 2 pase si 2 recuperari, iar Hart a dat 17 puncte, 6 recuperari si 3 pase. Ingram a lipsit la duelul cu Portland, dar s-a antrenat usor ieri. S-ar putea sa fie o optiune pentru acest meci. Pe teren propriu, NOP are 16 infrangeri in 27 de dispute.

Oklahoma City Thunder - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OKC au pierdut ultimele doua partide, de fiecare data pe teren propriu. Ultima oara s-a intamplat cu San Antonio Spurs, scor 106-114. Paul a pus 31 de puncte, 7 pase si 2 recuperari, Gilgeous-Alexander a contribuit cu 17 puncte, 5 recuperari si 2 pase, iar Gallinari a incheiat seara cu 15 puncte, 8 recuperari si 3 pase. Adams nu prea mai are impact din punct de vedere ofensiv in ultima vreme. City Thunder sunt pe locul 7 in Vest, cu 32 de victorii si 22 de infrangeri. 

New Orleans Pelicans - OKC: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu se stie inca exact situatia lui Ingram, asa ca nu vom putea miza, deocamdata, pe Zion. Mi-ar fi placut sa punem ceva pe el, mai ales ca vine dupa cel mai bun meci al carierei si e greu de oprit in acest moment. Cumva, ne vom reorienta spre oaspeti, care n-au jucat tocmai slab in ultima vreme, dar n-au mai intrat la fel de multe cosuri. CP3 are un sezon incredibil, iar asta se vede si-n laudele pe care le primeste. Am avut trei dueluri drecte frumoase pana acum, iar omul nostru a pus 8 si 9 pase decisive in doua dintre ele. Asadar, destul de aproape de un “double-double”. Si acesta e pronosticul pe care ne vom baza, deoarece ne asteapta un meci cu puncte multe.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
4.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 29
Calcul:
-518 RON
ROI:
-9.1 %
Pariuri:
467 / 14 / 360
Calcul:
-914 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
28 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 843
467 / 14 / 360
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Рeste 224,5 puncte Paul double-double