New Orleans Pelicans - Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida New Orleans Pelicans - Golden State Warriors, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:00, in “Smoothie King Center”, avem meciul New Orleans Pelicans - Golden State Warriors, din NBA. Oaspetii au o aparare de tot rasul.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans l-au pierdut pe Zion inainte de startul sezonului, iar acum Holiday s-a accidentat usor la genunchi. Jrue a ratat partida de sambata noaptea cu Houston Rockets, 123-126, in deplasare. A fost cea de-a treia infrangere din tot atatea partide pentru Pelicans, insa sunt si cateva lucruri pozitive de extras din aceste esecuri. Ofensiva merge destul de bine, NOP marcand de fiecare data cel putin 116 puncte. Apoi, diferentele la final de meci n-au trecut niciodata in “double-digits”. Cu Rockets, Ingram a bifat 35 de puncte, 15 recuperari si 5 pase, in timp ce Hart a reusit 23 de puncte. NOP a incercat 50 de aruncari de la 3p, izbutind 18 dintre ele.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors nu mai au cum sa joace precum in stagiunile anterioare, mai ales cu Thompson “out” pentru tot restul sezonului. Insa nici chiar sa piarda tot la diferente uriase. Dupa 122-141, acasa, cu Los Angeles Clippers, a urmat o noua infrangere, in deplasare, la OKC, 92-120. Curry a reusit 23 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, totul in 30 de minute. Russell a fost aproape inexistent, cu doar 6 puncte. Inca nu este destula chimie intre cei doi, iar defensiva sta doar in Green. Si este imposibil sa faci fata de unul singur.

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Insa GSW are o sansa buna la Pelicans, echipa cu o defensiva aproape la fel de rea. Curry a aratat bine pana acum, chit ca n-a putut sa-si care formatie catre victorie. Conducerea, chiar si unii dintre fani s-au impacat cu ideea ca ar putea fi un sezon de tranzitie, insa Steph e un lider. Si trebuie sa faca lucruri caracteristice liderilor. Apoi, al doilea meu pronostic e datorat faptului ca ambele arunca destul de mult de la 3p, iar apararile sunt vraiste. Atat Pelicans, cat si Warriors pot sa atinga lejer 130 de puncte inscrise.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Curry peste 31,5 puncte Peste 244,5 puncte