New England Revs - Philadelphia Union. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre New England Revolution si Philadelphia Union, la o cota de 1.85

New England Revs - Philadelphia Union. Pontul lui IulianGGMU

New England Revolution - Philadelphia Union. Pontul lui IulianGGMU

Duminica se incepe fotbalul foarte devreme, de la ora 02:30, pe “Gillette Stadium” are loc disputa dintre New England Revolution si Philadelphia Union.


New England Revolution a intrat intr-un con de umbra, iar dupa remiza din etapa trecuta, 3-3, cu Orlando City, aceasta a ajuns la cinci etape consecutive fara succes, rezultate din cauza carora se afla acum pe locul 6 in Conferinta de Est, cu 29 de puncte, avand doua puncte avans fara de prima echipa aflata sub linia de play-off. Contrar acestor jocuri slabe, este una dintre echipele care au inscris cele mai multe goluri, insa, in acelasi timp, a luat aproape la fel de multe goluri. Urmeaza un joc acasa, la Foxborough, acolo unde a dat o replica solida, trecandu-si in cont 21 de puncte din 36 maxim posibile, ceea ce este un numar mai mult decat decent pentru o echipa care nu tinde sa se bata la podium.

Echipa probabila: Matt Turner - Andrew Farrell, Antonio Delamea, Jalil Anibaba, Claude Dielna - Wilfried Zahibo - Juan Agudelo, Luis Caicedo, Scott Caldwell, Cristian Penilla - Diego Fagundez


Philadelphia Union poate rasturna clasamentul, aceasta se afla pe locul 7, cu doua puncte mai putine decat adversara ei, insa, daca se va impune, va trece pe loc de play-off, ceea ce surprinde putin, dat fiind faptul ca este o formatie care incaseaza foarte multe goluri. Are una dintre cele mai slabe defensive, I acest moment a luat cu opt goluri mai multe decat numarul golurilor inscrise. In ultima saptamana lucrurile au mers de la o extrema la alta. In Major League Soccer a pierdut cu 0-3 meciul disputat contra lui Portland Timbers, insa, joi dimineata a trecut cu acelasi scor de Chciago Fire, calificandu-se in finala US Open Cup, acolo unde o va avea drept adversara pe Houston Dynamo.

Echipa probabila: Andre Blake - Keegan Rosenberry, Jack Elliott, Auston Trusty, Raymon Gaddis - Haris Medunjanin, Alejandro Bedoya - David Accam, Borek Dockal, Fafa Picault - CJ Sapong


Sunt formatii care s-au mai intalnit si in luna martie, atunci a fost 2-0 pentru Philadelphia Union, dar de data aceasta se schimba postura, e randul lui Revs sa joace acasa si asta ar putea schimba rezultatul. In acelasi timp, nu putem spune ca Philly este obosita, in afara a 2-3 jucatori, in cupa a fost folosita o garnitura diferita fata de meciul anterior din MLS. Fiind un meci important pentru ambele echipe, cred ca nu se vor lasa mai prejos si vor face din nou un meci spectaculos, cu cel putin cate o modificare d scor in fiecare repriza, cum des s-a intamplat in ultimele sapte dispute directe.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 38
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-14.2 %
Pariuri:
1803 / 34 / 1123
Calcul:
-10 281 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 88
46 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2966
1803 / 34 / 1123
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol inscris in ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide