New England Revs - Los Angeles Galaxy. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre New England Revolution si Los Angeles Galaxy, la o cota de 1.50

New England Revs - Los Angeles Galaxy. Pontul lui IulianGGMU

New England Revolution vrea sa-si pastreze locul de playoff, iar pentru acest lucru trebuie sa obtina un rezultat bun in fata celor de la Los Angeles Galaxy, in meciul programat sa aiba loc duminica dimineata, de la ora 02:30.


Cu un singur titlu la activ, Revs este fara performante notabile in ultimii zece ani de activitate in Major League Soccer, unde nu a mai castigat vreun trofeu. Totusi, n-a dus lipsa de jocuri tari, o parte dintre ele au avut loc in ultima luna, cand a reusit sa aiba cinci adversari puternici, partide in care nu a fost invinsa, obtinand doua victorii si trei rezultate de egalitate. Una dintre remize a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand a evoluat la Foxborough, remizand la 0 in fata celor de la Seattle Sounders.


Dupa 18 meciuri disputate, New England Revolution se afla pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 28 de puncte, cu patru mai multe decat Philadelphia Union, prima echipa sub linia de playoff. Marcheaza destul de mult, 18 din totalul de 30 de reusite au venit in disputele de pe teren propriu, acolo unde a reusit sa stranga majoritatea punctelor, trecandu-si in cont 21.

Echipa probabila: Matt Turner — Andrew Farrell, Antonio Delamea, Jalil Anibaba, Claude Dielna — Luis Caicedo, Scott Candwell — Kelyn Rowe, Diego Fagundez, Cristian Penilla — Teal Bunbury


Los Angeles Galaxy inca supravietuieste si se mentine oarecum in cursa pentru playoff-ul Conferintei de Vest, acolo unde se afla pe locul 8, cu 25 de puncte. Cu o lungime mai putin decat Vancouver Whitecaps. Echipa lui Sigi Schmidt vine dupa o serie de meciuri ofensive, al caror rezultat final a fost favorabil. Daca excludem eliminarea din US Open Cup, aceasta are cinci etape consecutive in care nu a pierdut, partide in care a marcat de 13 ori. In etapa trecuta a facut o demonstratie de forta, reusind si cu ajutorul lui Zlatan Ibrahimovic, sa se impuna cu 4-0. Daca au aparut probleme, acestea au venit dupa meciurile pe care Galaxy le-a disputat in deplasare, acolo unde a terminat fara sa inscrie intr-o singura confruntare, dar rezultatele nu au fost deloc favorabile.

Totusi, cele doua victorii care au venit in partidele disputate pe teren strain, au venit in fata unor echipe angrenate in Conferinta de Est, Chicago Fire si Montreal Impact.

Echipa probabila: David Bingham — Dave Romney, Michael Ciani, Jorgen Skjelvik, Ashley Cole — Perry Kitchen, Jonathan dos Santos — Chris Pontius, Giovani dos Santos, Ola Kamara — Zlatan Ibrahimovic


Ambele sunt echipe care in ciuda unul numar destul de mare goluri inscrise, stau slab din punct de vedere defensiv, luand aproape la fel de multe goluri. In acest contextul, spectacolul a fost la ordinea zilei atunci cand au interactionat, ultimele doua confruntari directe au adus 13 goluri. Forma de moment si prestatia din ultimele jocuri anunta o disputa in care golurile n-au cum sa lipseasca.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2928
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide