New England Revolution vs New York City: Ponturi pariuri Major League Soccer

Cu o victorie in acest meci, New England este matematic calificata in playoff-ul Conferintei de Est

Luni dimineata, de la ora 00:00, la Foxborough, Gillete Stadium este locul unde New England Revolution o are drept adversara pe New York City, in Major League Soccer.

New England Revs: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Victoria este tot ce ii trebuie lui New England Revolution. Ea se afla pe 7 in Est, cu 42 de puncte. Are patru lungimi distanta de Chicago Fire, echipa care se afla sub ea in clasament si un eventual succes in partida aceasta ii aduce calificarea matematica. Cu atat mai mult cand are nevoie sa faca asta pentru ca in ultima runda va avea un meci foarte greu, pe terenul Atlantei United. Din nefericire pentru ea practica un joc care nu ofera atat de amre siguranta, dovada sta acel singur succes din ultimele zece partide oficiale disputate in Major League Soccer.

  • Echipa probabila: Turner – Bye, Ferrell, Mancienne, Anibaba – Gil, Caicedo, Zahibo, Fagundez – Bou, Caicedo

New York City: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alexandru Mitrita e omul momentului pentru New York City. Mijlocasul nationalei Romaniei a reusit sa inscrie in hattrick in meciul din etapa trecuta. A fost atunci 4-1 in jocul contra Atlantei United, intr-un duel care s-a jucat pe teren propriu. Cu 12 reusite pentru new-yorkezi, a contribuit din plin la locul 1 pe care ea se afla, avand 61 de puncte. Indiferent de ce se mai intampla pana la finalul sezonului ramane in fruntea Conferintei de Est, pentru ca sunt sase lungimi intre ea si Philadelphia Union si are un golaveraj net superior.

  • Echipa probabila: Johnson – Ibeagha, Chanot, Callens, Matarrita – Rocha, Ring -Tajouri-Shradi, Moralez, Mitrita – Castellanos

New England Revolution vs New York City: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mitrita & Co. se pot lauda cu cel mai bun atac si cea mai buna defensiva din Conferinta de Est. totusi, vreau sa cred ca evolutia din meciul acesta o sa fie mai mult una amicala pentru oaspeti, astfel, sa permita gazdelor sa se califice matematic. Totusi, am sa evit direct succesul celor de la Revs si am sa merg pe cel putin o repriza pe care sa o domine.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 36
Calcul:
-269 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
1954 / 35 / 1234
Calcul:
-12 820 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 97
57 / 0 / 36
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3228
1954 / 35 / 1234
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
New England castiga oricare dintre reprize