Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

New England Revolution - DC United. Pontul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din SUA MLS dintre New England Revolution si DC United.

In Conferinta de Est din SUA MLS avem in aceasta etapa un duel destul de dezechilibrat, intre New England Revolution, ocupanta locului 5 cu 24 de puncte si DC United, echipa de pe ultimul loc dupa ce a reusit sa acumuleze doar 10 puncte, pentru care eu vreau sa va propun un pariu pentru ca ambele sa marcheze, desi nici pariul pentru o victorie a gazdelor nu este unul de neglijat, atat pentru cota oferita cat si pentru sansele ridicate ale unui succes pe teren propriu pentru cei de la New England, constienti cat de importante sunt cele trei puncte in lupta pentru ocuparea unui loc in play-off.


Niciuna dintre cele doua echipe nu se afla in cea mai buna forma de moment, astfel in ultimele 5 etape din campionat New England s-a mentinut neinvinsa, insa a reusit doar 1 victorie iar in rest alte 4 remize, cu un golaveraj pozitiv de 9/8. De cealalta parte, DC United vine dupa 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj spectaculos de 11/11. De mentionat ca DC United a disputat ultimele sase partide consecutive din campionat in deplasare iar in fiecare din acestea am avut goluri de ambele parti.


De-a lungul sezonului New England a avut evolutii destul de bune in meciurile de pe teren propriu, inregistrand acasa 5 victorii, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 15/9. DC United a reusit 1 singura victorie pe teren strain in acest sezon, iar in rest alte 3 remize si 6 infrangeri, cu un golaveraj negativ dar foarte spectaculos de 16/22.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da