Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Nest-Sotra - Ham-Kam. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne propune un pariu pe goluri pentru duelul dintre Nest-Sotra si Ham-Kam din divizia secunda norvegiana.

Intr-un duel ce se anunta echilibrat in etapa a 20-a din Norvegia OBOS-ligaen se vor intalni Nest-Sotra, ocupanta locului 9 al clasamentului cu 23 de puncte acumulate si Ham-Kam, o pozitie mai jos in clasament avand acelasi numar de puncte, insa un golaveraj inferior. 


Ambele echipe au o medie buna de goluri, cu un plus in ceea ce o priveste pe Nest-Sotra, cu 3.5 goluri/meci ei au avut in acest sezon nu mai putin de 14 meciuri in care s-au marcat peste 2.5 goluri si doar 5 in care au fost mai putine. De partea sa, Ham-Kam are o medie de 3 goluri/meci, in 11 dueluri ale lor au fost peste 2.5 goluri iar in alte 8 sub. De altfel, Nest-Sotra vine dupa 6 meciuri consecutive in care am avut goluri de ambele parti iar Ham-Kam dupa 3 astfel de meciuri consecutive.


Cu o forma de moment destul de asemenatoare, in ultimele cinci etape de campionat Nest-Sotra a inregistrat 1 victorie, 3 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj neutru de 9/9, in timp ce Ham-Kam vine dupa 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj pozitiv de 8/7.


Nest-Sotra a avut evolutii mai bune si mai productive in deplasare de-a lungul sezonului, in meciurile de acasa fiind a doua cea mai slaba echipa din campionat dupa 3 victorii, 2 remize si 4 infrangeri, cu un golaveraj spectaculos de 17/14. Ham-Kam nu a impresionat in deplasare insa a reusit sa inscrie de aproape fiecare data, in doar 2 din cele 9 meciuri nereusind sa puncteze. Ei au inregistrat 2 victorii, 2 remize si 5 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 12/16.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept