Napoli - Cagliari. Pronosticuri Serie A

Vom vedea multe faze de poarta.

Miercuri, de la ora 22:00, pe "San Paolo", avem meciul Napoli - Cagliari, din Serie A. Ne asteptam la un meci frumos, cu goluri.

Napoli - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Napoli a obtinut o victorie importanta in Champions League, 2-0, acasa, contra celor de la Liverpool. A fost un succes care le-a dat si mai mult curaj napoletanilor, care au castigat apoi in deplasarea de la Lecce, 4-1. Llorente a marcat trei goluri in cele doua partide si pare sa-si fi gasit un loc propice la Napoli. Trupa lui Ancelotti se afla pe locul 3 in Serie A, cu 12 puncte stranse in 4 runde, golaveraj 13-8. Are cea mai buna ofensiva din campionat, iar solutiile din atac sunt mutiple. Nu mai putin de 7 fotbalisti se bat pentru cele trei pozitii din ofensiva.

Cagliari - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cagliari a efectuat niste transferuri interesante si pretentiile au crescut in mod considerabil. Dupa doua infrangeri in primele doua runde, au urmat doua victorii, ambele cu acelasi scor, 3-1, la Parma si cu Genoa, acasa. O echipa foarte ofensiva, cu un atac interesant, asta chiar si-n conditiile in care Pavoletti e accidentat. Nici Nainggolan s-ar putea sa nu fie refacut pentru aceasta disputa. Desi prefera un joc mai direct, fara prea multe pase intermediare, Cagliari isi procura des ocazii de-a marca.

Napoli - Cagliari: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Un duel Napoli - Cagliari n-are cum sa nu fie placut. Sa luam de exemplu partida de anul trecut, de pe "San Paolo". Cu 0 suturi pe poarta la pauza, meciul s-a incheiat 2-1 pentru gazde, statistica aratand la sfarsit 10 suturi. Cum vorbim de Napoli, liniile la suturi pe poarta se seteaza mai sus. Simeone si Pedro sunt doi jucatori excelenti de contraatac, asa ca si Cagliari isi va aduce aportul la faza ofensiva. Poate parea un pic riscant, insa vom miza pe acest pronostic.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 10,5 suturi pe poarta