Muntenegru - Lituania. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Muntenegru si Lituania, din Nations League, la o cota de 1.67.

Muntenegru - Lituania. Pontul lui Paul

Luni seara, de la ora 21:45, pe "Podgorica City Stadium", avem disputa Muntenegru - Lituania, din grupa a 4-a, League C, din Liga Natiunilor.


Muntenegru a venit la Ploiesti cu un plan clar, sa se apere, iar baietii lui Tumbakovic si-au dus planul la sfarsit cu succes. A fost 0-0, in conditiile in care oaspetii au jucat fara multi oameni importanti, inclusiv golgheterul Jovetic. Iar Muntenegru a mai ramas si-n 10 oameni din minutul 77, dupa eliminarea lui Mugosa. N-a ajuns de foarte multe ori la poarta Romaniei, dar era sa dea lovitura in ultimele minute.

Pe teren propriu, Muntenegru n-a mai castigat de 3 meciuri, insa de obicei, in partidele oficiale, se descurca in fata unor adversari mai modesti. Problema va fi in atac, acolo unde nu-s prea multe solutii.


Lituania este cea mai slaba nationala din aceasta grupa, desi nu ne-am da seama dupa primul duel, 0-1, pe teren propriu, cu Serbia. Insa dincolo de scor, oaspetii au dominat clar meciul, fara toti titularii pe teren, ratand si un penalty. Nu exista o baza de selectie prea dezvoltata pentru selectionerul Edgaras Jankauskas, iar asta se vede destul de clar in faptul ca Lituania n-a reusit nicio schimbare pozitiva in ultimii ani.

Ultimul succes "afara" intr-un meci oficial a venit in 2014, in San Marino, scor 2-0.


Nationala gazda este favorita clara si ar trebui sa se impuna in fata unei echipe ce nu prea spune nimic in fotbal. Doar ca Muntenegru are probleme in atac, iar desfacerea apararii adverse s-ar putea sa dureze. Nu cred ca vom vedea multe goluri si nici faze de poarta, insa presiunea gazdelor trebuie sa se concretizeze intr-un final. Probabil in cea de-a doua repriza.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 3 / 48
Calcul:
-415 RON
ROI:
-3.9 %
Pariuri:
672 / 23 / 494
Calcul:
+358 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
55 / 3 / 48
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1195
672 / 23 / 494
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Muntenegru castiga repriza a 2-a
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide