Munchen - Iserlohn: Pronosticuri hochei pe gheata DEL

Munchen este liderul campionatului Germaniei

Duminica, de la 15:00, pe “Olympia Eishalle” din Munchen, echipa locala joaca in compania celor de la Iserlohn, in runda a 11-a din DEL.

Munchen: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Munchen mi-a adus cateva pariuri verzi de cand s-a inceput campionatul in Germania. Este singura echipa care a reusit sa obtina punctaj maxim dupa cele 10 meciuri pe care le-a disputat. Are unsprezece lungimi avans fata de echipa de pe locul al doilea, Mannheim, dar si un meci jucat in plus. De asemenea, atacul a fost la inaltime, chiar in runda anterioara a dispus cu 3-2 de Wolfsburg, tot intr-un meci pe care l-a jucat acasa. Atunci am oferit un pariu cu cel putin trei goluri inscrise de ea. Chris Bourque este cel mai ofensiv jucator din lotul lui Munchen, cu patru goluri si opt pase decisive. Americanul este la primul sau sezon la EHC, el a venint din AHL, de la Bridgeport Sound Tigers.

Iserlohn: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Roosters s-a impus cu 5-3 in etapa trecuta. Asa cum o arata si cifrele sale din acest sezon, terenul propriu este important in economia rezultatelor bune. Astfel, ultimele sale doua victorii venite in timpul regulamentar s-au disputat cu ea in rol de gazda. Se afla pe loc de play-off, ocupand pozitia a noua, cu 13 puncte. Insa, trebuie sa fie atenta cum abordeaza infruntarea de duminica, pentru ca va juca in deplasare. Este postura in care n-a castigat pana acum in timpul regulamentar si adversarii i-au inscris mai multe goluri decat a marcat ea.

Munchen - Iserlohn: Cote la pariuri si predictii pariuri

In ultimele trei meciuri directe Munchen s-a impus fara probleme, marcand de 16 ori in tot acest interval. Drept pentru care ma astept sa vad si acum un meci ofensiv facut de ea. Este o cota mica pentru un eventual succes, insa, voi incerca sa va recomand un pariu cu o cota ceva mai decenta decat acel 1.42 pe care il primeste un eventual succes. Astfel, fortez putin nota si voi alege sa merg pe mana gazdelor, in speranta ca vor inscrie din nou de cel putin patru ori. Red Bull Munchen a tot facut asta in jocurile cu Iserlohn, stie cum sa puna problema.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Red Bull Munchen inscrie peste 3.5 goluri