Montreal Impact - Colorado Rapids. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Montreal Impact si Colorado Rapids, la o cota de 1.62

Montreal Impact - Colorado Rapids. Pontul lui IulianGGMU

Din nou se joaca fotbal in Major League Soccer, iar de data aceasta am preferat sa-mi indrept atentia spre meciul dintre Montreal Impact si Colorado Rapids, confruntare ce este programata pentru duminica noaptea, de la ora 02:30.


Luna iunie se pare ca este favorita celor de la Impact, echipa care a mers mai bine acum decat a facut-o aproape tot sezonul, reusind ca in ultimele cinci etape sa-si castige patru dintre meciuri si de fiecare data a facut-o la zero. De astfel, precedentele noua intalniri ale canadienilor s-au incheiat cu goluri dintr-o singura parte, inregistrandu-se cinci infrangeri si patru victorii. A fost de ajuns pentru a reintra in cursa pentru playoff.

Echipa probabila: Evan Bush — Chris Duvall, Rod Fanni, Rudy Camacho, Daniel Lovitz — Ken Krolicki, Shamit Shome, Saphir Taider — Alejandro Silva, Matteo Mancosu, Ignacio Piatti


In Conferinta de Vest este stransa batalia pentru locul 6, ocupat de Chicago Fire, intre ea si locul opt este diferenta de doua lungimi. Nivelul jocului pe care Montreal l-a aratat, o face sa fie echipa care a strans cele mai multe puncte in ultimele cinci etape, dar toata aceasta performanta nu sterge urmele rezultatelor din urma, iar golaverajul ramane unul negativ, incasand cu noua goluri mai multe decat cele 22 pe care le-a inscris.


Colorado continua sa nu poata mentine ritmul bun si dupa trei meciuri in care se credea ca poate sa fie resuscitata, a venit meciul din runda anterioara, cand a intalnit-o pe Seattle Sounders si a pierdut din nou, cu 2-1. Ramane penultima in Vest, acolo unde are si una dintre cele mai slabe aparari. Partea mai putin buna este ca va juca din nou in deplasare, ceea ce nu-i place absolut deloc, din sapte asemenea intalniri a pierdut cinci si mai ingrijorator este ca a dat un gol la doua meciuri, in schimb, a luat de patru ori mai multe.

Echipa probabila: Tim Howard — Kortne Ford, Axel Sjoberg, Tommy Smith — Deklan Wynne, Jack Price, Danny Wilson, Joe Mason - Dominique Badji, Sam Nicholson — Yannick Boli


Exista si o parte buna, el putin ascendentul moral inclina balanta spre Rapids, aceasta a reusit sa se impuna de patru ori in cele sase meciuri directe, o alta partida s-a incheiat la egalitate, iar Montreal a castigat si ea, in 2015, dar cand evolua pe teren strain. Ca joc nu pot spune ca sunt foarte departe, dar privind forma de moment, coroborata cu statutul important de echipa gazda pe care il au canadienii, merg pe un succes al celor de la Impact, ei castigand precedentele trei dispute de pe teren propriu fara sa primeasca gol si in fata unor echipe mult mai bune decat Colorado.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2968
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Montreal Impact castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide