Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Montreal Impact – Chicago Fire. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida din cadrul.MLS, Montreal Impact si Chicago Fire, la o cota la 1.68.


Un joc dezechilibrat se anunta in Canada, Montreal Impact primeste vizita celor de la Chicago Fire, in cadrul unui joc ce se va disputa duminica dimineata.


Montreal Impact este favorita meciului, echipa canadiana vine dupa cinci meciuri consecutive fara esec, partide in care a stiut sa isi joace bine sansele. Patru dintre aceste jocuri au adus goluri de ambele parti. Nivelul jocului a fost unul acceptabil, Impact a reusit ca de-a lungul timpului sa stranga suficiente puncte penteu ca acum sa se afle pe locul sase, cu 30 de puncte, cu o lunginme mai mult decat echipa care se afla pe sapte in Conferinta de Est. In acelasi timp, apararea a jucat de multe ori un rol important in economia jocurior pe care le-a disputat, drept pentru care este una dintre echipele care au luat cel putin 40 de goluri.


Echipa probabila: : Evan Bush — Jukka Raitala, Victor Cabrera, Rudy Camacho, Daniel Lovitz — Ken Krolicki, Samuel Piette, Saphir Taider — Alejandro Silva, Matteo Mancosu, Ignacio Piatti 


Chicago Fire nu mai are sanse de calificare in play-off, dar nivelul jocului pe care l-a aratat a fost mult sub media Major League Soccer si Bastian Schweinsteiger&Co. sunt acum pe treapta a unsprezecea in Conferinta de Est, ceea ce reflecta cel mai bine nivelul jocului pe care il are. Se apara slab si asta am putea sa vedem si in aceasta etapa. In runda anterioara a jucat acasa si asta n-a putut sa o scuteasca de un nou insucces, iar infruntarea cu New York Red Bulls s-a terminat 0-1. A devenit echipa cu opt infrangeri in ultimele noua meciuri, ceea ce nu trebuie sa ne mire absolut delox, in special cand are rol de echipa vizitatoare, acest lucru se vede foarte bine, Fire acumuland noua puncte din 36 maxim posibile.


Echipa probabila: Richard Sanchez — Johan Kappelhof, Bastian Schweinsteiger, Brandon Vincent — Nico Hasler, Dax McCarty, Brandt Bronico, Jorge Corrales — Aleksandar Katai, Rahmeem Edwards — Nemanja Nikolic


Montreal eate pe trend ascendent, a reusit sa castige si in etapa anterioara si sa ajunga la cinci jocuri la rand fara succes. Decaderea lui Chicago nubeate intamplatoare, exhipa continua sa fie printre cele mai slabe si asta este elementul pe care m-am bazat cand am ales acest pronostic, anume victoria gazdelor.


 

Bonus300 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Unibet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
103 / 0 / 46
Profit:
+934 RON
ROI:
6.3 %
Pariuri:
995 / 7 / 609
Profit:
-3 381 RON
ROI:
-2.1 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 149
103 / 0 / 46
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1614
995 / 7 / 609
Profit
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Montreal Impact castiga
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic ponturi actuale de la expertii si tipsterii cu cele mai bune statistici. Fara spam, doar ponturi.

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde