Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks: ponturi hochei pe gheata NHL

De opt meciuri jucate acasa nu a mai dat Montreal cel putin trei goluri in timpul regulamentar.

Joi dimineata, de la ora 02:30, in Canada, la Montreal, Canadiens si Blackhawks sunt rivale in cadrul NHL.

Montreal Canadiens: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Foarte buna prestatia celor de la Montreal in precedentele doua intalniri. Cu un joc pragmatic, au reusit sa treaca cu 2-1 de Ottawa Senators si cu 2-0 de Calgary Flames. Al doilea meci s-a jucat miercuri dimineata, atunci cand a evoluat tot in propria arena si Weal & Poehling au inscris cele doua goluri. S-a ajuns la 20 de victorii in aceasta stagiune, cifre care o aduc pe locul 13 in Conferinta de Est si pe treapta a sasea in Divizia Atlantic, avand 47 de puncte. Sunt noua lungimi intre ea si Toronto Maple Leafs, ultima care se afla pe loc ce permite participare in play-off.

•    Tomas Tatar este cel mai bun jucator din ofensiva lui Montreal, cu 16 goluri si 23 de pase decisive.

Chicago Blackhawks: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Acelasi deznodamant l-a avut si Chicago in ultimele doua confruntari. Meciurile acestea s-au impus cu 4-2 in disputa cu Anaheim Ducks si apoi a dispus cu 3-2 de Ottawa Senators, dupa o deplasare destul de grea. Jonathan Toews a fost omul care a dat golul de aur in partida cu Ottawa, dupa doar 40 de secunde din prelungiri. Gratie acestui succes a urcat pe locul 11 al Conferintei de Vest si pe locul 6 din Divizia Centrala, avand 48 de puncte. Are nevoie sa recupereze sase lungimi pentru a prinde locul de play-off destinat acelei Divizii.

•    Patrick Kane este omul principal de gol din ofensiva celor de la Blackhawks. El a dat 24 de goluri si alte 35 de actiuni au fost finalizate din pasa lui.

Montreal Canadiens - Chicago Blackhawks: Cote la pariuri si predictii pariuri

Interesant, dar duelurile dintre ele au apartinut echipei vizitatoare. In ultimele cinci confruntari directe mereu echipa vizitatoare s-a impus. Insa, patru dintre aceste meciuri au avut in comun numarul mic de goluri inscrise. Asa cum s-a intamplat si in cele doua meciuri disputate de Canadiens, e posibil ca din nou echilibrul sa fie la ordinea zilei.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 33
Calcul:
-465 RON
ROI:
-5.2 %
Pariuri:
1605 / 30 / 988
Calcul:
-7 811 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
55 / 1 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2630
1605 / 30 / 988
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Montreal Canadiens inscris sub 3,5 goluri