Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Moldova – Slovenia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.48 pentru partida Moldova si Slovenia, din grupele UEFA Nations League.

Moldova: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Moldova este codasa acestei grupe si tind sa cred ca va retrograda in Liga D. Un singur punct au gazdele dupa o remiza cu Kosovo pe teren propriu, scor 1-1. Au urmat esecuri la 0 contra Sloveniei si Greciei si o umilinta in amicalul cu Italia, incheiat cu scorul de 6-0. Tind sa cred ca Moldova va ramane doar cu acel punct, deoarece in Kosovo misiunea va fi mult mai dificila. Astazi, sunt putine sperante pentru gazde sa obtina vreun punct si chiar sa marcheze. De ce spun acest lucru? Vedem in urmatorul paragraf.

Slovenia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Spuneam mai sus de faptul ca Moldova are sanse mici de a marca diseara. Ei bine, Slovenia are 3 partide consecutive fara gol primit, avand o defensiva perfecta in Nations League. Nationala a strans 7 puncte pana in acest moment, singura sincopa fiind in fata Greciei (0-0 pe teren propriu). In rest, Slovenia a trecut de Moldova si Kosovo cu scorul de 1-0. Ba chiar a castigat un amical si cu San Marino, scor 4-0, asadar contabilizam in 2020 4 partide din 4 fara gol primit.

Moldova vs Slovenia: Cote la pariuri şi pronostic

In momentul de fata e o diferenta mare intre cele doua. De la valoare, la experienta sau forma de moment, Slovenia are toate atuurile de partea sa. Moldovenii sunt demoralizati dupa inca un esec in Grecia, iar astazi mergem cu incredere pe un succes al slovenilor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.48
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
25 / 0 / 34
Calcul:
-1 782 RON
ROI:
-30.2 %
Pariuri:
481 / 7 / 367
Calcul:
-7 639 RON
ROI:
-8.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
25 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 859
481 / 7 / 367
Calcul
ROI: -8.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Slovenia castiga