Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Moldova - San Marino: Ponturi pariuri Uefa Nations League

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda jocul dintre Moldova si San Marino, la o cota de 1.45

Moldova - San Marino: Ponturi pariuri Uefa Nations League

Daca este etapa de Uefa Nations League, inseamna ca vor intra in scena si echipele din lumea a doua a fotbalului mondial si aici ma refer la Republica Moldova si San Marino. Cele doua nationale vor sta fata in fata incepand cu ora 21:45, la Chisinau, pe “Stadionul Zimbru”.


Vezi intreaga ofertă de pariuri pentru acest meci 


Moldova – Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu probleme evidente in a mai castiga un meci oficial, Republica Moldova este o nationala mai mult decat modesta, iar acest lucru putem sa-l sesizam din parcursul pe care aceasta l-a avut in ultimii patru ani. Pe langa faptul ca are trei victorii in fata unor nationale care sunt mai slab cotate decat ea, ultima data cand s-a bucurat de succes a fost in luna martie a anului trecut, atunci trecea cu 2-0 tot de San Marino. Desi s-au facut schimbari la nivel de federatie, moldovenii au inceput Uefa Nations League intr-o maniera conforma cu nivelul fotbalului intern. A pierdut la pas contra lui Luxemburg, 0-4 a fost scorul acelui duel, pentru ca dupa cateva zile de la acel duel sa faca 0-0 cu Belarus, intr-un meci in care mereu a fost pusa in postura de a se apara.


San Marino – Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Facand parte din cele 3-4 nationale care se lupta pentru coada clasamentului FIFA, San Marino vine dupa 23 de meciuri pierdute, infruntari avut atat in partidele oficiale, cat si in cele de pregatire. Ultima data cand s-a intamplat sa incheie un duel fara sa piarda a fost in toamna lui 2014, cand facea 0-0 cu Estonia, intr-un meci pe care l-a jucat pe teren propriu. Evident, in Uefa Nations League nici nu s-a pus vreun moment problema sa faca jocuri bune, a pierdut la scor contra nationalelor din Belarus (0-5) si a luxemburghezilor (0-3). Mai mult decat atat, in ultimele 12 meciuri a inscris o singura data si atunci la singurul sut expediat pe spatiul portii Azerbaijanului.


Moldova - San Marino: Rezultate directe (H2H)

  • 19.03.2017: San Marino – Moldova 0-2
  • 11.10.2013: Moldova – San Marino 3-0
  • 16.10.2012: San Marino – Moldova 0-2
  • 11.10.2011: Moldova – San Marino 4-0
  • 12.10.2010: San Marino – Moldova 0-2


Moldova - San Marino: Cote la pariuri si predictii fotbal

Este clar pentru toata lumea ca cele doua sunt formatii din partea a doua a fotbalului european, dar asa cum exista clasificari, San Marino este una dintre cele mai slabe. In alta ordine de idei, cred ca aceasta este unica ocazie sa obtina cel putin un punct, dar asa cum s-au prezentat cele doua, inclin sa vedem un succes cu cel putin trei goluri inscrise de catre echipa gazda.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2.5 goluri