Moldova — Kazakhstan: predictii fotbal UEFA Nations League

Acțiune

Moldova vrea sa castige si ea dupa un an si jumatate, insa are in fata o echipa care primeste greu gol din partea unei formatii precum este cea gazda.

Incepand cu ora 19:00, Moldova primeste vizita Kazakhstanului, intr-un meci disputat in playout-ul UEFA Nations League. Partida este prima mansa.

Moldova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O echipa mica prin definitie, Republica Moldova incearca sa obtina un prim succes in acest an, deoarece in cele doua dueluri pe care deja le-a disputat a incasat sapte goluri. Au fost meciuri in care a cedat cu 2-3 in fata Ugandei, iar cu doua luni in urma a fost depasita cu 4-0 de Coreea de Sud. E drept, are o singura victorie in ultimul an si jumatate si aceasta a venit ca urmare a unui meci amical sustinut in fata selectionatei Azerbaidjanului. A jucat acasa atunci si a castigat cu 1-0.

Kazakhstan: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deloc o echipa de temut, are noroc cu duelurile de pregatire pe care le ai are si unul dintre acestea s-a jucat in runda anterioara. A reusind sa intrerupa seria de 15 evenimente consecutive jucate in mai multe competitii sau chiar meciuri amicale in care nu s-a impus. Drept urmare, a trecut cu 1-0 de Tadjikistan. Este foarte adevarat ca acel meci s-a jucat in urma cu aproape cinci luni, cand a si fost echipa gazda.

Moldova – Kazakhstan: cote la pariuri si ponturi pariuri

Este doar prima mansa, ceea ce inseamna ca prima grija a celor doua echipe este sa nu primeasca gol, deoarece la nivelul lor este foarte greu sa revina. In consecinta, va recomand un pronostic pe masura celor doua ofensive, dar si pe masura mizei partidei.

Ponturi
Sub 2.5 goluri
Cf
Cote
1.48
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Liga Națiunilor
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token