MOL Fehervar - Ferencvaros: ponturi pariuri OTP Bank Liga

Cea mai buna ofensiva primeste vizita celei mai bune aparari din OTP Liga, in derby-ul etapei.

Duminica este ziua derby-urilor in Europa, iar de la ora 18:15, pe MOL Arena Sosto, MOL Fehervar o va infrunta pe Ferencvaros, in etapa a 10-a.

MOL Fehervar: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Replica buna oferita in campionat o duce pe MOL Fehervar in fotoliul de lider. Are 22 de puncte acumulate, cu trei mai multe in comparatia cu urmatoarele doua clasate. Tot ea conduce la capitolul ofensiva, avand 19 reusite, cele mai multe ale unei echipei pana in runda cu numarul 9. Chiar in runda anterioara a avut loc un derby de clasament, MOL Vidi a reusit sa scoata un punct cu Mezokovesd, locul al treilea, pe terenul caruia a terminat 0-0. Insa, acum evolueaza acasa si nu are un adversar usor. Trebuie sa fie atenta, pentru ca tot acolo a suferit singurul esec stagional. S-a intamplat in etapa cu numarul 7, dupa un joc cu Ujpest, incheiat 0-2.

  • Echipa probabila: Kovacsik – Nego, Rus, Musliu, Hangya – Kovacs, Nikolov, Elek, Petryak – Milanov, Hodzic 

Ferencvaros: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Faptul ca este pe locul al doilea in clasament ar putea fi pus si pe seama participarii in Europa League. Chiar joi a avut meci in grupe, unde Varga a dat singurul gol al partidei de la Moscova, cu TSKA, incheiata 0-1. Acela a fost singurul succes al lui Ferencvaros in Grupa H. A fost saptamana victoriilor pentru ea, avand in vedere si succesul din runda anterioara de campionat. In derby-ul cu Ujpest s-a impus tot cu acelasi scor, dar atunci Franck Boli inscria si aducea a sasea victorie a sezonului.

  • Echipa probabila: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic – Siger, Kharatin – Zubkov, Isael, Nguen – Boli 

MOL Fehervar - Ferencvaros: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cu siguranta MOL Fenerhave - Ferencvaros merita urmarit. Pe langa faptul ca se vor duela primele doua clasate, este si un meci intre cea mai buna marcatoare si cea mai buna aparare. Este aici un duel in care individualitatile ma astept sa faca diferenta si aici MOL are avantaj, data fiind pofta de goluri a lui Marko Futacs si Armin Hodzic.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
MOL Fehervar nu pierde