Miriam Bulgaru - Yafan Wang. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda meciul dintre Miriam Bianca Bulgaru si Yafan Wang, la o cota de 3.10.

Miriam Bulgaru - Yafan Wang. Pontul lui Paul

Turneul de la Bucuresti incepe azi, iar de la ora 15:30 putem sa urmarim partida dintre Miriam Bianca Bulgaru si Yafan Wang, din runda inaugurala. Romanca beneficiaza de un wildcard, asa ca este interesant de vazut cum se va prezenta din aceasta postura.


Miriam Bulgaru are 19 ani, ocupa locul 437 WTA si este o necunoscuta pentru multi iubitori de tenis. Dar a avut o ultima luna foarte buna, cu titlu cucerit la Curtea de Arges si semifinala la Focsani, iar asta inseamna ca Miriam chiar merita acest "cadou" din partea organizatorilor. Interesant este ca si la Curtea de Arges, si la Focsani, a jucat cu Andreea Mitu, o jucatoare experimentata si talentata. Din ce-am vazut, Bulgaru are un serviciu foarte bun, puternic si plasat deopotriva, un forehand de calitate, dar si scapari emotionale din cand in cand. Un aspect ce nu ma mira, deoarece practicarea acestui sport la nivel de ITF te poate afecta la nivel mental. 


Yafan Wang joaca atat de rar pe zgura, incat am fost mirat cand am vazut-o pe tabloul de la Bucuresti. Dar se pare ca asiatica de 24 de ani are un calendar nou, care include mai multe partide pe aceasta suprafata in sezonul actual. Doar ca la Budapesta a iesit din turul II, invinsa de croata Lukas, in trei seturi. Asta dupa ce trecuse de americanca Stewart, tot in mansa decisiva. Cel mai bun rezultat din 2018 a fost obtinut la Miami, cand a jucat in optimile de finala cu Kerber si chiar i-a luat un set nemtoaicei.


Mi se pare clar ca Wang se descurca mai bine pe suprafetele dure, asta si pentru ca merge la multe turnee prin Asia, unde hard-ul este suprafata preponderenta. Asa ca principala dilema de la acest duel va fi - cat de mult conteaza experienta? Chinezoaica a avut parte de meciuri WTA, in timp ce Bulgaru, la tentativa din 2016, n-a reusit sa treaca de primul tur al calificarilor la Bucuresti. Insa Miriam a crescut in forta de atunci si vreau sa cred ca s-a si maturizat suficient. Va avea suportul din tribune, iar faptul ca si-a petrecut ultima luna la turnee in Romania s-ar putea sa conteze. Schimbarea de mediu poate fi uneori derutanta pentru un sportiv. Cota este in mod categoric prea mare si trebuie sa profitam de asta.

 

Bonus500 RON
Pariaza
3.10
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 6 / 56
Calcul:
-617 RON
ROI:
-4.9 %
Pariuri:
689 / 26 / 510
Calcul:
-199 RON
ROI:
-0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 127
64 / 6 / 56
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1232
689 / 26 / 510
Calcul
ROI: -0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Miriam Bulgaru castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide