Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets
Incheiat

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets: ponturi NBA 17.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Minnesota Timberwolves, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 03:30, in “Target Center”, avem meciul 6 din seria Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets, din play-off-ul NBA.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves a avut 2-0 in aceasta serie, dar in doua dintre ultimele trei partide nici macar nu a ajuns la 100 de puncte marcate. In precedentul meci, Timberwolves au cedat cu 97-112. Towns a dat 23 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, Edwards a contribuit cu 18 puncte, 9 pase si 4 recuperari, pentru ca Gobert sa incheie seara cu 18 puncte, 11 recuperari si 3 pase. Doar 8/26 de la 3p pentru Minnesota. Singura parte buna este ca au dat 30 de assisturi la 38 de cosuri bagate.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets are in componenta MVP-ul acestui sezon, iar acesta lucru nu poate fi ignorat. Jokic a bifat 40 de puncte, 13 pase si 7 recuperari in victoria cu 112-97. Asta cu 15/22 din actiune. Gordon a inregistrat 18 puncte, 10 recuperari si 5 pase, in timp ce Caldwell-Pope a ajutat cu 16 puncte, 5 recuperari si 4 pase. Porter a fost singura veriga slaba pentru Nuggets, care au avut eficienta 55%.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Dupa trei victorii la rand, putem spune cu siguranta ca Denver este echipa cu prima sansa in acest meci. Chit ca poate cotele nu o arata. Este o deplasare dificila, insa Jokic a aratat cum nici macar nu are nevoie de un Murray in forma pentru a castiga pe terenul celor de la Minnesota. Seria s-ar putea incheia in aceasta noapte, chiar nu as fi surprins. Cred si ca Towns va fi complet disparut din meci, tinand cont de presiune. 

Ponturi
Denver Nuggets + 5,5 HA
Cf
Cote
1.52
Va fi acest pariu castigator?
Denver Nuggets + 5,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token