Minnesota - Real Salt Lake. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Minnesota si Real Salt Lake, la o cota de 1.47

Minnesota - Real Salt Lake. Pontul lui IulianGGMU

Minneapolis este din nou teren de lupta in meciurile din Major League Soccer, Minnesota United are meci contra celor de la Real Salt Lake. Pe “TCF Stadium” sunt asteptati peste 10 000 de fani, in meciul programat sa inceapa de la ora 03:00.


Minnesota United este intr-o pozitie delicata, are nevoie ca nivelul jocului sa creasca, daca isi doreste sa prinda playoff-ul, in caz contrar rupe definitiv contactul cu primele sase locuri. Deja este o distanta de sapte puncte, iar prestatia defensivei este cea care o pune in dificultate. Dupa esecul suferit in etapa trecuta, 0-3 contra celor de la Houston Dynamo, a ajuns pe penultimul loc intr-un clasament al celor mai slabe defensive din Vest. Din cele 36 de goluri primite, 25 au venit dupa partide sustiute in deplasare, acolo unde are opt infrangeri din noua meciuri.

Situatia este complet diferita in disputele de pe “TCF Stadium”, acolo unde a fost mai mereu activa din punct de vedere ofensiv. Singurele doua meciuri in care n-a inscris, au fost cele contra echipelor ce acum conduc cele doua Conferinte.

Echipa probabila: Bobby Shuttleworth — Michael Boxall, Brent Kallman, Francisco Calvo — Miguel Ibarra, Ibson, Collen Warner, Rasmus Schuller, Alexi Gomez — Christian Ramirez, Darwin Quintero


 Real Salt Lake are toate motivele sa se gandeasca la un nou rezultat mare, deoarece in ultimele doua confruntari a reusit sa profite de jocul pe teren propriu si sa castige la scor, 4-2 cu Sporting Kansas City si 2-0 contra celor de la FC Dallas, doua dintre cele mai bune echipe din Vest. Nici ea nu sta deloc rau in clasament, este a patra, cu 29 de puncte. La mijlocul acestei saptamani a profitat de putinul timp liber pe care l-a avut si a jucat o partida de pregatire contra celor de la Frankfurt, in fata carora a terminat la egalitate, scor 1-1, dar unde antrenorul Mike Petke a folosit o garnitura de avarie, preferand sa-si odihneasca garnitura folosita in Major League Soccer.

Echipa probabila: Nick Rimando — Brooks Lennon, Marcelo Silva, Justen Glad, Danilo Acosta — Albert Rusnak, Kyle Beckerman, Damir Kreilach — Jefferson Savarino, Corey Baird, Sebastian Sauced


Urmeaza un meci greu, in care este greu de gasit o castigatoare, insa, in acelasi timp, sunt formatii care incaseaza destul de usor goluri, ambele au trecut cu bine de borna de 30 de goluri luate. In acest context, in care sunt bune incasatoare, probabil ca acest aspect isi va pune amprenta si in jocul de duminica. Totusi, tind sa cred ca este un meci in care importanta terenului propriu va influenta rezultatul final, Minnesota a stiut sa le ofere fanilor jocuri solide acasa.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide