Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies
Incheiat

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies: ponturi NBA 04.04.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 03:00, in “Fiserv Forum”, avem meciul Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies, din NBA.

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milwaukee Bucks are trei infrangeri in ultimele patru partide, iar esecul de noaptea trecuta nu-l anticipa nimeni. A fost 113-117 pe terenul celor de la Washington Wizards, o infrangere neasteptata, chiar si fara Lillard apt. Giannis a inregistrat un triple-double, cu 35 de puncte, 15 recuperari si 10 pase, Middleton a contribuit cu 24 de puncte, 9 recuperari si 6 pase, pentru ca Connaughton sa ajute cu 15 puncte, 8 recuperari si 5 pase. 18 recuperari ofensive pentru Bucks si tot nu a fost suficient pentru o victorie.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies au mai castigat si ei un meci, dar tot impotriva unei formatii aflate in suferita, Detroit Pistons, scor 110-108. Jackson a bifat 40 de puncte, 7 recuperari si 3 pase, Kennard a pus 19 puncte, 8 pase si 3 recuperari, in timp ce Clarke a incheiat disputa cu 15 puncte, 7 recuperari. Memphis este in continuare fara multi jucatori de baza, iar acest lucru se va pastra pana la finalul stagiunii.

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Grizzlies au castigat ultimul duel direct, scor 113-110, iar Milwaukee avea aceeasi cota precum o are si-n aceasta confruntare. Dar ar insemna inca o umilinta pentru Bucks, iar Giannis & co. sigur nu au nevoie de ganduri negative inainte de startul play-off-ului. Milwaukee va ajunge acolo, insa nu e clar de pe ce pozitie. Asa ca gazdele au pentru ce sa se zbata in acest meci. Diferenta de lot este mult prea mare, chit ca Bucks sunt intr-un back-to-back.

Ponturi
Milwaukee Bucks - 9,5 HA
Cf
Cote
1.50
Va fi acest pariu castigator?
Milwaukee Bucks - 9,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token