Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets
Incheiat

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets: ponturi NBA 13.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Milwaukee Bucks - Denver Nuggets, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 03:00, in “Fiserv Forum”, avem meciul Milwaukee Bucks - Denver Nuggets, din NBA.

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milwaukee Bucks nu a avut probleme cu Charlotte Hornets si a invins cu 120-84. Era si cazul unui succes la o diferenta mare. Lillard a pus 26 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, Beasley a contribuit cu 21 de puncte, 2 pase si 2 recuperari, in timp ce Giannis a bifat 15 puncte, 15 recuperari si 3 pase in doar 24 de minute de joc. Fara Middleton, dar important este ca Milwaukee sa-ti regaseasca ritmul. Bucks se afla in continuare pe locul 3 in Est, cu 34W - 19L. 

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets a fost surclasata in deplasarea de la Sacramento Kings, scor 106-135. Absentele lui Caldwell-Pope si Porter au contat foarte mult pentru ambele faze ale jocului. Jokic a pus 23 de puncte, 8 recuperari si 7 pase, Gordon a inregistrat 14 puncte, 3 recuperari si 2 pase, pentru ca Murray sa incheie disputa cu doar 12 puncte, 3 pase si o recuperare. Nu mai putin de 20 de mingi pierdute de cei de la Denver. 

Milwaukee Bucks - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In precedentul duel direct, 113-107 pentru Denver, Jokic a bifat un triple-double, cu 25 de puncte, 16 recuperari si 12 pase. Sarbul are 15 astfel de performante in acest sezon, insa a fost devansat de Sabonis la acest capitol. Nu cred ca acest lucru il intereseaza prea mult pe Nikola, dar un duel cu Giannis si Milwaukee e intotdeauna o sansa de a afisa cel mai bun baschet. Iar Jokic a face fiind atat un marcator, cat si un excelent pasator. 

Ponturi
Jokic triple-double
Cf
Cote
3.00
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jokic triple-double
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token