Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Milwaukee Bucks si Toronto Raptors, din NBA, cu trei pronosticuri, la cote de 1.60, 1.87 si 2.80.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Vineri noaptea, 18 mai 2019, de la ora 03:30, in "Fiserv Forum", avem meciul 2 din disputa Milwaukee Bucks - Toronto Raptors. Ar trebui sa avem o noua partida incinsa.

Milwaukee - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bucks au avut pasul acela gresit din primul meci cu Celtics, dar apoi si-au vazut de joc si au aratat o precizie remarcabila. Au castigat prima partida, 108-100, dar trebuie sa spunem ca totul a fost la milimetri, chit ca diferenta este de 8 puncte. Sa nu uitam ca oaspetii aveau 100-98 pe tabela. Giannis a pus 24 de puncte, 16 recuperari si 6 pase, stand si ceva mai mult pe parchet, 37 de minute. Lopez a fost insa eroul neasteptat al serii, cu 29 de puncte, 11 puncte si 2 pase, cea mai buna performanta a sa in play-off. Brogdon a contribuit si el de pe banca, 15 puncte, 3 pase si 3 recuperari.

Toronto - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Raptors se bazeaza de obicei pe forta grupului si pe inspiratia lui Leonard. Doar ca de aceasta data, a cam stat doar in 2 jucatori - Kawhi si Lowry. Primul a reusit 31 de puncte, 9 recuperari si 2 pase, in timp ce Kyle a pus 30 de puncte, 8 recuperari si 2 pase. Tot Lowry a fost singurul cu un field goal pentru Raptors in sfertul 4, cand oaspetii au pus doar 17 puncte pe tabela. Siakam a bifat 15 puncte, 6 recuperari si 2 pase, dar cu 6/20 din actiune.

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Faptul ca Bucks au castigat, in conditiile in care Middleton si Bledsoe au avut, combinat, doar 20 de puncte, este de-a dreptul impresionant. Dar asa cum am remarcat si-n alte dati, Milwaukee are banca, chit ca doar 4 oameni si-au facut aparitia de acolo si doar 2 au marcat. La cat de strans a fost primul meci, nu ma astept la altceva de la partida cu numarul 2. Insa vor fi similaritiati si diferente. In primul rand, linia lui Giannis la interceptii+blocaje a ramas la fel. Eu zic sa mai incercam o data, ea fiind depasita cu usurinta prima oara. Apoi, trecem la diferente. Lowry s-a trezit incredibil la inceputul acestei serii, dar nu cred ca va putea sa fie o masina de inscris puncte. Spre deosebire de primul duel, Siakam ar trebui sa marcheze mai mult. A avut o prima jumatate foarte buna, dar s-a pierdut complet in sfertul 4. Are minutele si numarul de aruncari sa depaseasca urmatoarea linie, iar increderea nu-i lipseste deloc. In plus, vom incerca o combinatie interesanta care a iesit in prima partida si ma astept sa fie verde si la noapte.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 10
Calcul:
-364 RON
ROI:
-17.3 %
Pariuri:
499 / 14 / 393
Calcul:
-1 342 RON
ROI:
-1.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
11 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 906
499 / 14 / 393
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Giannis peste 2,5 blocaje+interceptii Siakam peste 29,5 puncte+pase+recuperari Giannis peste 10,5 aruncari libere incercate + peste 5,5 pase
Ups :(
Aceasta casa de pariuri nu colaboreaza cu Legalbet, dar iti recomandam sa incerci una dintre aceste alternative: