Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors. Ponturi pariuri NBA

23.05.2019
94
0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Milwaukee Bucks si Toronto Raptors, din NBA, cu doua pronosticuri, la cote de 1.50 si 1.55.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Joi noaptea, 24 mai 2019, de la ora 03:30, in "Fiserv Forum", avem meciul 5 din disputa Milwuakee Bucks - Toronto Raptors. Cine se va intoarce in avantaj in Canada?

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bucks au suferit mai mult decat ma asteptam in meciul precedent pierzand toate cele 4 sferturi, iar la final scorul a aratat 120-102 pentru Toronto. Asta desi Milwaukee n-a aruncat tocmai rau, 46.3% eficacitate. Giannis a pus 25 de puncte, 10 recuperari si 5 pase, in doar 34 de minute de joc, in timp ce Middleton a fost principalul marcator pentru oaspeti, cu 30 de puncte, 7 pase si 6 recuperari. Bledsoe, Hill, Lopez si Brogdon, cei care rand pe rand au facut meciuri bune in duelurile anterioare, au avut toti sub 10 puncte.

Toronto - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Raptors au revenit in serie cu doua victorii acasa, insa daca se intorc la Toronto cu grija unui meci eliminatoriu, atunci misiunea ar fi mai dificila. De aceea, vor incerca totul in partide din deplasare. Insa cum de au castigat atat de clar precedentul duel? Au fost sase jucatori in "double digits", incepand cu Lowry, 25 de puncte, 6 pase si 5 recuperari, continuand cu Leonard, 19 puncte, 7 recuperari si o pasa, si terminand cu VanVleet, 13 puncte, 6 pase si o recuperare.

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ideea e ca Bucks s-au aparat "double team" la Kawhi, de aceea Leonard a fost atat de tacut. Insa am vazut ca poate sa aiba si o echipa solida in spate, care sa marcheze atunci cand el n-o face. Dar trebuie sa uitam ce-a fost in Toronto, deoarece odata ce ne vom intoarce in Milwaukee, lucrurile s-ar putea sa arate ca-n primele doua partide. Giannis va ajunge mai des la libere, de cel putin 10 ori zic eu. Vom paria pe acest lucru. De-asemenea, Lopez a aruncat de doar 5 ori la cos in meciul anterior. Daca Gasol pune mai multe aruncari, ar trebui s-o faca si el, deoarece are acea mana incredibila, pentru un pivot, de la distanta mare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
25 / 0 / 13
Profit:
+535 RON
ROI:
14.1 %
Pariuri:
261 / 7 / 193
Profit:
-1 491 RON
ROI:
-3.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
25 / 0 / 13
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 465
261 / 7 / 193
Profit
ROI: -3.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Giannis peste 9,5 libere incercate Lopez peste 1,5 aruncari de 3p
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept