Milwaukee Bucks — Brooklyn Nets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 02:30, in “Fiserv Forum”, avem meciul 3 din seria Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, din play-off-ul NBA.

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milwaukee Bucks au aruncat foarte prost in primele doua partide. De fapt, intr-un top al celor mai slabe formatii de la 3p din play-off, Bucks raman singura formatie care inca nu a fost eliminata. In infrangerea cu 86-125, Milwaukee a fost 8/27 de la 3p si doar 4/9 de la linia de libere. Faptul ca nu au avut multe oportunitati de acolo i-a costat pe Bucks. Giannis a pus 18 puncte, 11 recuperari si 4 pase, cu 2/7 de la libere. Middleton a ajutat cu 17 puncte, insa numai 7/20 din actiune. DiVincenzo s-a operat si nu va mai juca in acest play-off.

Brooklyn Nets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brooklyn Nets se confrunta cu absentele lui Harden si Green, care nu vor putea juca nici in meciul 3, dar nu e problema atata timp cat Durant si Irving sunt in forma. In victoria precedenta, KD a dat 32 de puncte, 6 pase si 4 recuperari, iar Kyrie a bifat 22 de puncte, 6 pase si 5 recuperari. Nets au impartit mingea mult mai bine, de unde si o multitudine de aruncari necontestate de la 3p. Brooklyn a fost 21/42 de la distanta.

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nets si-au ridicat nivelul defensiv in play-off, insa problema la numarul de libere obtinute de Bucks sta in agresivitate. Il vreau pe Giannis mai decis, sa nu se multumeasca cu un jump shot sau cu o aruncare de 3p. Sa atace cosul, fiindca e capabil sa o faca. A ajuns la linia de libere doar de 10 ori in primele doua partide. Cu un dezavantaj de doua meciuri, Bucks nu-si mai permit pasi gresiti.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
38 / 0 / 27
Calcul:
+511 RON
ROI:
7.9 %
Pariuri:
862 / 31 / 654
Calcul:
-2 032 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
38 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
862 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Giannis peste 6,5 faulturi scoase
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde