Midtjylland – Liverpool: ponturi Champions League

Expertul Legalbet – Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida Midtjylland - Liverpool din etapa a 6-a a Champions League.

Lucrurile sunt clare în ceea ce privește disputa din Danemarca, din punct de vedere al pozițiilor ocupate de cele două formații, la capătul grupei D din Liga Campionilor. Midtjylland are un singur punct acumulat până acum și nu poate urca mai sus de locul 4, în timp ce Liverpool are asigurat locul întâi.

Midtjylland: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu 4 înfrângeri în primele 4 meciuri de Liga Campionilor, campioana Danemarcei știa încă de etapa trecută că nu mai are vreo șansă să continue în Europa, neavând cum să urce mai sus de locul 4. Chiar și așa, Midtjylland a făcut săptămâna trecută un meci foarte bun în Italia, reușind un egal, 1-1, pe terenul Atalantei. A fost primul punct reușit de nordici în Liga Campionilor și prima partidă în care nu au primit mai mult de două goluri (medie de 2,4 goluri primite/meci).

Pe teren propriu, Midtjylland a evoluat excelent în acest sezon, dacă facem abstracție de Champions League. E lider în Danemarca și nu a cunoscut gustul înfrângerii pe MCH Arena, din Herning. În ultimele 7 dispute interne disputate acasă, campioana Danemarcei are 6 victorii și o remiză și speră să termine aventura din Liga Campionilor cu un rezultat bun, în fața fostei câștigătoare a competiției (2019, după o finală cu Tottenham).

Din punct de vedere al lotului, nu sunt mari probleme. Jesn Cajuste are COVID-19 și va lipsi, în timp ce Oliver Olsen și Kristian Rits sunt indisponibili. Ultimii doi nu erau variante pentru primul "11" în mod curent, astfel că absențele lor nu ar trebui să conteze prea mult pentru o echipă care va continua în formula 5-4-1, care a dat rezultate cu Atalanta.

  • Absenți la gazde în Midtjylland - Liverpool: Oliver Olsen, Kristian Riis, Jens Cajuste.

Liverpool: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Liverpool s-a impus săptămâna trecută cu Ajax și, cu 4 victorii și o remiză, are asigurat locul unu înainte de etapa a 6-a. În ciuda problemelor defensive, "cormoranii" au evoluat excelent și în Premier League, unde sunt la egalitate cu Tottenham, liderul la zi din Anglia (golaveraj superior pentru trupa lui Mourinho).

Chiar dacă e de așteptat ca Jurgen Klopp să rotească masiv pentru disputa de miercuri, în contextul în care luna decembrie e cea mai aglomerată în Premier League, campioana Angliei are suficienți jucători care să facă diferența. Ca atare, Henderson&Co rămân favoriți în Danemarca, forma echipei fiind impresionantă: "cormoranii" au câștigat 7 din ultimele 10 partide în toate competițiile. În această perioadă, băieții lui Klopp au marcat două sau mai multe goluri în 6 dintre partide. 

În deplasare în acest sezon, Liverpool e neînvinsă în ultimele 5 meciuri, reușind să deschidă de fiecare dată scorul în primele 20 de minute ale disputelor. În toate partidele jucate departe de Anfield în acest sezon, Salah&Co au marcat, media de goluri fiind impresionantă (2,44 reușite/meci).

Pe lângă absenții de lungă durată, e de așteptat ca stafful tehnic al englezilor să îi odihnească pe Mane, Salah și Firmino, dar acest lucru nu înseamnă că Liverpool nu va avea forță ofensivă. Diogo Jota a fost doar rezervă cu Wolves și acum va juca din primul minut, în timp ce Minamino și Origi vor dori să îi arate lui Klopp că merită să evolueze mai mult.

  • Absenți la oaspeți în Midtjylland - Liverpool: Alisson, Van Dijk, Joe Gomez, Ox-Chamberlain, James Milner, Nathaniel Phillips, Thiago Alcantara.

Midtjylland - Liverpool: Cote la pariuri și pronostic

Multe vor depinde de primul "11" aliniat de Klopp, dar credem că, și cu foarte multe rezerve în echipa de start, Liverpool rămâne favorită. Tehnicianul german știe să își motiveze excelent jucătorii, iar aceștia vor dori să îi demonstreze că merită mai multe șanse. 

Chiar dacă a avut probleme în defensivă după accidentările lui Joe Gomez și Van Dijk, Liverpool a reușit să fie solidă în apărare. În 5 din ultimele 6 partide disputate în Champions League, "cormoranii" nu au primit gol. În plus, în 8 din ultimele 9 partide jucate de campioana Angliei în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume s-au marcat sub 2,5 goluri.

Ca atare, nu ne așteptăm la o partidă cu multe reușite, dar valoarea lui Liverpool e superioară, chiar dacă nu există o miză evidentă pentru partidă, excepție dorința jucătorilor de a îi arăta lui Klopp că sunt soluții pentru primul "11". Anticipăm o confruntare echilibrată, dar în care valoarea superioară a fotbaliștilor oaspeților să își spună cuvântul.

Predicție: Victorie Liverpool, la o cotă de 2,05, la Superbet.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 12
Calcul:
-367 RON
ROI:
-15.3 %
Pariuri:
71 / 1 / 51
Calcul:
-309 RON
ROI:
-2.5 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
12 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 123
71 / 1 / 51
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Liverpool