Midtjylland - Aarhus. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.44 pentru meciul dintre Midtjylland si Aarhus, din cadrul campionatului danez.

Midtjylland - Aarhus. Pontul lui rossonero07

Sambata, in data de 14 iulie, incepand cu ora 20:00, pe "MCH Arena" se va juca meciul dintre Midtjylland si Aarhus, in care ma astept ca echipa gazda sa fie cea care se va impune.


Midtjylland este fara indoiala favorita certa a acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. "Lupii" au impresionat placut in sezonul precedent, reusind sa termine pe primul loc in clasamentul campionatului danez, adjudecandu-si astfel cel de-ai doilea titlu din intreaga sa istorie, asigurandu-si de asemenea si calificarea in preliminariile Ligii Campionilor. Echipa pregatita de Jess Thorup nu a stat degeaba in aceasta pauza competitionala, disputand nu mai putin de cinci meciuri amicale, in care a reusit doua victorii si doua remize, pierzand o singura data.


Aarhus de partea cealalta, este o echipa mica, despre care nu putem spune ca pune probleme in fotbalul danez, dispunand ce-i drept de un lot modest, fapt pentru care astazi porneste ca outsidera la casele de pariuri, mai ales ca evolueaza in deplasare, pe un teren pe care gazdele clacheaza foarte rar. Oaspetii acestei infruntari nu au impresionat in editia precedenta de campionat, terminand pe pozitia a zecea in sezonul regular, ajungand in cele din urma sa joace in barajul pentru calificarea in preliminariile Europa League, unde au pierdut in finala cu Copenhaga. Echipa condusa de David Nielsen a jucat doua meciuri amicale de la incheierea sezonului anterior, pierzand unul, remizand in celalalt.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Midtjylland fiind echipa mai puternica, de aceea mizez ca va incepe cu dreptul in noul sezon si va obtine toate cele trei puncte din disputa cu Aarhus.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Midtjylland castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide