Miami Heat – Atlanta Hawks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Miami Heat - Atlanta Hawks, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 01:30, in “American Airlines Arena”, avem meciul Miami Heat - Atlanta Hawks, din NBA. E confirmat, Butler va juca in sfarsit pentru gazde! 

Miami Heat - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Miami Heat l-au adus pe Jimmy pentru a fi “imaginea” aceste francize. Butler a avut o stagiune buna pentru Philadelphia si era de asteptat ca el sa debuteze la fel de precis. Doar ca nasterea fetitei sale a fost, evident, un eveniment mult mai important, iar Heat au trebuit sa se descurce fara el. Au fost doua victorii (cu Memphis si Milwaukee) si o infrangere, 109-116 la Minnesota Timberwolves. Nunn a dat 25 de puncte in 40 de minute pe parchet, in timp ce Winslow a pus 20 de puncte, 8 recuperari si 6 pase. Herro a fost titular, cu 8 puncte, 5 recuperari si 4 pase, dar odata cu intoarcerea lui Butler, tanarul de 19 ani se va duce pe banca.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks ne-a impresionat pana acum, chiar daca azi-noapte a pierdut, acasa, cu Philadelphia 76ers, 103-105. Au fost insa doua victorii inainte de aceasta disputa, la Detroit si pe teren propriu cu Orlando. Contra celor de la Phily, Hawks au condus aproape tot meciul, insa s-au pierdut cu firea pe final. Young, care fusese absolut fabulos in primele doua meciuri ale stagiunii, a facut o noua partida buna, cu 25 de puncte, 9 pase si 4 recuperari. Collins a contribuit si el cu 16 puncte si 8 recuperari. 

Miami Heat - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Hawks au avut ultima aruncare cu 76ers, deci puteau sa castige pe final. E insa un debut bun, datorat unui PG foarte dinamic si increzator in fortele proprii. Doar ca noi nu vom merge pe Young, pentru ca vorbim de un back-to-back. In schimb, vom miza pe Butler. Spoelstra a spus clar ca n-are de gand sa-l menajeze pe Jimmy. “El e omul nostru”, a precizat tehnicianul celor de la Heat. La +30 de minute, Butler va dori sa-si faca un debut de tinut minte la Miami.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Butler peste 31,5 puncte+pase+recuperari