Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Mexic - Canada: Predictii pariuri Gold Cup

Mexic a inceput exploziv Gold Cup, cu o victorie la scor in fata selectionatei similare din Cuba, 7-0

Miercuri, de la ora 05:00, ora Romaniei, nationalele Mexicului si Canadei se vor infrunta in etapa a 2-a a grupelor Gold Cup 2019. Cele doua echipe fac parte din cadrul Grupei A si se vor intalni de aceasta data al Denver, pe “Broncos Stadium at Mile High”.

Mexic: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu victorii pe linie in toate meciurile pe care Mexic le-a disputat in 2019, Gerardo Daniel Martino nu are de ce sa isi faca griji. Echipa sa este favorita caselor de pariuri sa castige Gold Cup 2019, in lupta directa cu Statele Unite ale Americii. Debutul s-a facut in forta, aztecii castigand cu 7-0, in fata mult mai modestei nationala a statutului Cuba. Dupa 4-0 la pauza, in cea de-a doua repriza lucrurile au fost la fel de lejere, marcandu-se inca trei reusite. Carlos Antuna, jucatorul lui Los Angeles Galaxy, a inscris trei goluri in acel meci, fiind desemnat jucatorul partidei.

Canada: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Neinvinsa si ea in acest an, nationala de fotbal masculin a Canadei a reusit sa inceapa si ea cu dreptul. 4-0 cu Martinica, dar scorul a fost unul mincinos si asta o poate spune oricine care a vazut partida. Spun acest lucru pentru ca adversarii au avut cateva ocazii bune, au scapat chiar si singuri cu portarul. Important este scorul final, insa, sa nu ne imaginam ca nationala Canadei are mari sanse impotriva Mexicului. Pe de alta parte, faptul ca tanarul Jonathan David a confirmat este de bun augur pentru fotbalul canadian. La doar 19 ani, acesta este jucatorul celor de la Gent.

Mexic - Canada: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

1976 este anul in care nationala Canadei castiga pentru ultima oara in fata Mexicului, la finalul timpului regulamentar. Au mai existat o multime de dueluri, in care aztecii au iesit cu bine. Oricum, tind sa cred ca nivelul echipei gazda ramane net peste ceea ce poate da Canada jucand la capacitate maxima, drept pentru care astept sa vedem un meci frumos. Din nou cel putin trei reusite sa existe si toate sa apartina echipei care in partida aceasta are rol de gazda.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 24
Calcul:
-661 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
32 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2518
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol marcat in ambele reprize
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept