Metz - Bordeaux. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pronostic pentru duelul din campionatul Frantei dintre Metz si Bordeaux.

M-am oprit asupra acestui duel dezechilibrat din ultima etapa din Ligue 1, intre Metz, echipa de pe ultimul loc si care este ramasa fara obiectiv fiind retrogradata inca din urma cu cateva etape inainte de final si Bordeaux, echipa ce ocupa locul 7 al clasamentului cu 52 de puncte si care nu isi poate propune altceva decat victoria in aceasta deplasare in speranta ca va ocupa ultimul loc european in-extremis in conditiile in care Nice, contracandidata sa, are o partida mult mai dificila pe terenul lui Lyon, grupare aflata si ea in lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League. 


Se poate observa ca Metz si-a pierdut sperantele si s-a resemnat pe final de campionat dupa ce in ultimele cinci etape disputate a inregistrat 1 victorie, 1 egal si 3 infrangeri, cu un golaveraj de 5/9. Bordeaux este intr-o situatie total opusa si este printre cele mai in forma echipe din campionat venind dupa 4 victorii si 1 infrangere (suferita impotriva campioanei PSG), cu un golaveraj bun de 13/6.


Bordeaux s-a impus in meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 2-0, nu vad cum ar putea rata victoria intr-un meci atat de important pentru ei si fara nicio miza pentru gazde, desigur, in afara faptului ca este ultimul meci din prima liga in fata propriilor fani.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Bordeaux
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide