Memphis Grizzlies — Sacramento Kings: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Sacramento Kings, din NBA.

Sambata dimineata, de la ora 04:00, in “FedExForum”, avem meciul Memphis Grizzlies - Sacramento Kings, din NBA.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies se afla pe locul 8 in Vest, cu un bilant de 37W - 33L. Nu mai pot sa urce in clasament, dar pot sa coboare. Azi-noapte, au castigat primul duel cu Sacramento Kings, 116-110. Brooks a dat 30 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, Valanciunas a bifat 24 de puncte, 13 recuperari si 3 pase, in timp ce Morant a contribuit cu 12 puncte, 8 pase si 7 recuperari. Grizzlies au patru victorii la rand. Valanciunas continua sa aiba ceva probleme la spate, ceea ce inseamna ca nu ne-ar mira sa stea pe bara in acest back-to-back.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings au fost, oficial, eliminati din cursa pentru play-in odata cu infrangerea de azi-noapte, 110-116 cu Memphis Grizzlies. James a dat 31 de puncte, 4 recuperari si 2 pase, Metu a ajutat cu 17 puncte, 5 recuperari si 2 pase, pentru ca Davis sa dea 16 puncte, 5 recuperari si 4 pase. Kings au avut o eficienta de doar 43.8% din actiune. Asta si din cauza unor absente importante, precum Barnes si Fox. Holmes s-a lovit dupa 10 minute de joc si nu s-a mai intors. Cum Sacramento nu mai are nimic de castigat, probabil nimeni nu va fi fortat.

Memphis Grizzlies - Sacramento Kings: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Meciul de azi-noapte a fost putin diferit, fiindca Sacramento nu era inca eliminata. Acum, fara nimic pe “masa” si cu ceva absente, nu vad cum oaspetii vor forta. Memphis are nevoie de ambele victorii in ultimele doua meciuri si ca GSW sa se incurce. Grizzlies au castigat si primul duel direct din sezon, 124-110.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 26
Calcul:
+715 RON
ROI:
11.0 %
Pariuri:
864 / 31 / 655
Calcul:
-1 975 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
39 / 0 / 26
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1550
864 / 31 / 655
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Memphis Grizzlies - 4,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde