Memphis Grizzlies – Houston Rockets: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Houston Rockets, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 03:00, in “FedExForum”, avem meciul Memphis Grizzlies - Houston Rockets. Oaspetii au suferit o infrangere grea in precedenta deplasare.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies este genul de echipa pe care nimeni n-o va baga prea mult in seama in acest sezon. Lucru facut clar chiar de un jucator, Iguodala, care si-a manifestat clar intentia de a nu juca pentru Grizzlies dupa ce a fost dat la Memphis. Cu o victorie si patru infrangeri, Grizzlies ar trebui sa continue pe acelasi trend si sa termine in ultimele trei in Vest. La ultima partida, Memphsi a cedat, acasa, cu Phonix Suns, 105-114. Morant a pus 24 de puncte, 7 pase si 3 recuperari, iar Clarke a contribuit cu 16 puncte si 11 recuperari. 

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets il asteapta pe Harden sa arunce decent in acest sezon. Chiar daca “barbosul” pune destule puncte, eficienta nu e chiar punctul sau forte. Rockets sunt la .500, cu trei victorii si trei infrangeri. Ultimul esec a venit chiar noaptea trecuta, 100-129 la Miami Heat. O partida de cosmar, in care Rockets s-au vazut condusi cu 41 de puncte la un moment dat in sfertul 2. Harden a terminat cu 29 de puncte, desi a stat 26 de minute pe parchet, in timp ce Westbrook a dat 10 puncte, 6 pase si 4 recuperari. Clemons si McLemore au venit bine de pe banca. Rockets au terminat cu 14/48 de la 3p.

Memphis Grizzlies - Houston Rockets

In momentul in care lui Harden ii vor intra mai mult aruncarile, atunci Houston chiar va fi o echipa greu de batut. Dar, momentan, la filozofia de joc, se vor mai intampla si astfel de accidente. Vestea buna e ca toti titularii au cam fost odihniti fortat. Intr-un back-to-back, este important. Grizzlies reprezinta un adversar mai usor decat Miami, iar eu ma astept ca Rockets sa-si ia revansa pentru cat au suferit azi-noapte.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Houston Rockets -4,5 HA